Merhaba Arkadaşlar.Direk Olaya gireyim.
ahmet05uludag@hotmail.com adresinin sahibi Ahmet bey dün bizden 50 ytl ye bir web sitesi yaptırmak istediğini söyledi.bizde o fiyata yapamayacağımızı o fiyatın çok düşük olduğunu söyledik o fiyata anca tek sayfalı html tasarımı+grafikler yaparız sayfaları siz çoğaltırsınız dedik.oda tamam ben sayfaları çoğaltırım yapın dedi.Acil dedi bende eskidende konuştuğum biri olduğu için kırmadım siteyi dün gece 2 saat gibi bir çalışma sonucu logo+grafikler+Grafiksel Sol menü+yatay flash menü+tablolama dahil herşeyi ile index.php yi tasarladık ve kendilerine sunduk.Anlaşmada tek sayfa olacağı için sayfanın orta kısmında bir boşluk bıraktıkki sayfaları kendi çoğaltacağı için tablolama felan herşeyi yaptık sadece ortada boşluk var verilerin girilmesi kaldı.projeyi direk yollamadık kapora almadığımız için resim olarak yolladım akşam güzel dedi alıyorum para yarın hesabınızda dedi tasarımı bize o akşam güzelce yaptırdı.sonra görmek istiyorum tasarımı dedi bende bişiy olmaz dedim ve servera atıp gösterdim tasarımı dün gece güzel dedi hesab bilgilerimi felan istedi verdim.bugün öğlen ise geldi ortada niye boşluk var dedi ilk ben dünkü konuştuklarımı anlattım sonra tasarımı beğenmedim dedi yine sizin istediğiniz gibi herşeyi yaptık dün neden beğendim dedinizde bize iyice tasarlattınız dedim engelledi sonra(engellediğinden eminim başka msn den deneme yaptım).
bu ahmet bey dediğim şahısa dikkat edin arkadaşlar.
bana bir kaç ay önce host müşterisi olarak gelen bu kişi bi baktım 3 gün sonra kendi hostcu olmuş.bu şahışın yaşı 12-14 arası birşey banka havalesi yapamıyorum dediğinde yaşını söylemişti.hostcu olduktan sonra saçma sapan sorular soruyordu yok yedek nasıl taşınır cinsinden sorular.
sonra asrinhostu kapatacağını reklam sitesi açacağını hostculuk çok zor deyip bizden 100 mb alan istedi sonra ondanda caydı şu anda yeniden hosting sitesi açıyor.bu şahısa dikkat edin diyorum.
bu şahsın siteleri:
www.asrinreklam.org
AsrinHosting.Com - Ana Sayfa
http://www.turkey-hosting.net (emin değilim bu olma olasılığı yüksek)
şimdiki yeni sitesinin adıda www.lider-hosting.net dir.üstteki siteleriyle ilgilenmiyor bi hosting sitesi açıyor 1-2 ay sonra isim değiştiriyor.yeniden satışa başlıyor.
alacak olanlar iyice araştırıpta alsınlar derim.
Bir yanlışım varsa affola.herkese iyi günler.
Saygılarımla: Yaşar Kemal DAĞ
YKD-SoFTWaRe İnternet Hizmetleri
Bu Çocuğa Dikkat
46
●3.552
- 28-07-2007, 17:10:58
- 28-07-2007, 17:57:53sitede 4 tanecik referans yazıyor bunlardan bitanesi turkey-hosting.net ve iletşiim sayfasında satış için sales@turkey-hosting.net yazıyor bu kadar rezillik olamaz
- 29-07-2007, 01:24:13Üyeliği durdurulduArkadaşlar bu ahmet bey denen kişi ayın 26 sında sitemizden iletişim formu göndermiş ve tasarım için bizimle görüşmek istediğini söylemiş ve iletişim kurmamızı istemişti. Bende cevap olarak msn veya telefon numarasını bize iletmesi halinde kendisi ile iletişime geçiceğimi belirtmiştim. ancak cevap gelmedi.
Arkadaşım geçmiş olsun bu arkadaş bizede tasarım için gelirse temkinli olurum. sağolasın