SAĞLAM PROXY adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
@Proxy adlı üyeden şikayetçiyim.
16
●1.338
- 14-01-2024, 21:32:13Siz şikayet konusunu ve negatif ticareti bir başkasına ait Ad Soyad bilgileri yazan r10 profiliyle atmadan önce sizi Mehmet Dağ olarak tanıyorduk.Berk123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-01-2024, 22:06:31Güzel kardeşim ali ahmet mehmet şikayet konusu açilmadan proxylerde mağduriyet yaşayanın sorunu çözmüyormusun ? çözmüyorsunki şikayet konusu açiliyor.Proxlerde sorun olduğunu sende biliyordun o yüzden cevap vermek için bugünü bekledin.Proxyler şuan düzeldi zaten şikayet konusuda kapanabilir bu 1 ikincisi ben konuyu açarken bile yazdim sorun opertörden kaynakli başka öperatör aldiğidma sorun yaşamadim.SAĞLAM PROXY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üçüncüsü şikayetvarda adına 17 tane şikayet açilmiş ve en sonuncusu sürekli başkasinin tcsi diyip duruyorsun bu forumda tek başina iş yapan kim var ? sen uygun bir uslupla kendi kimlik bilgilerimle hesap açmami söyleseydin onuda açardim ama sen sürekli konu değiştirme peşindesin sen sürekli saldirgansin ayriyeten ben senden nerdeyse 1 yildir alişveriş yapıyorum 1 yıllık müşterine yok hukuki sorun yaşarim yok başkasının tcsi sen böyle daha çok müşteri kaybedersin. - 14-01-2024, 22:30:39Merhaba,Berk123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteri kaybetmemiz önemli değil LEGAL bir iş yapmamız önceliklidir satın alınan her hizmete fatura kesilmektedir ve bu faturalar sitede oluşturduğunuz üyeliğinizdeki ad soyad T.C. bilgilerine kesilmektedir.
Başkasının T.C. Bilgileri ile işlem sağladığınızda IP Adreslerinde illegal bir işlem yapıldığında bu sitedeki bilgilere sahip kişiyi bildirmekteyiz ilgili kurumlara bu kişi ortağınız olabilir siz olabilirsiniz siz bir başkasına ait T.C. bilgileriyle kayıt olduğunuzu bize söylemiş olsaydınız sizlere bunu belirtirdik fakat bildirmediğiniz için size bunu bildiremedik sizi Mehmet Dağ adıyla kayıtlı üyemiz olarak biliyorduk.
Şikayetvarda açılan şikayet konuları Silkroad Online adlı oyunda yaşanan IP banları ve yaşanan oyun banlarında IP değişim yapmadığımız içindir okuyabilirsiniz. - 17-01-2024, 00:01:23Özür dilerek konuya giriyorum, benim adım örnek veriyorum mehmet ve ben sitelerde oluşturduğum tüm üyeliklerde kendi adımı kullanıyorum.
Profilimde ortak çalışmış olduğumuz arkadaşımın ismi var. Şimdi ben sizde mağduriyet yaşamış olsaydım ve ismim tutmasaydı gerçekten destek sağlamayacak mıydınız ?
Merakımdan soruyorum sadece. - 17-01-2024, 13:51:13Kurumsal üyesiniz size öyle birşey olmaz )) konuyu nasil çarpittiğini herkes görmüş zaten olay oda değil şikayet konusu açilmadan neden yardimci olmadi ? r10 üyeliğim olmasaydi ne olacaktı ? illegal bir işlem yapildiğinda diyor 1 yıldır müşteriyim yapsam haberi olmazmiydi ?w9comtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben konuya artik cevap yazmayacağim konuyu nasil çarpittiğini başkalari dahil herkes görmüş.Proxyler istikrarsiz 1 gün var 1 gün yoklar ama şikayetçi değilim benim kaybedecek zamanım yok yeni sağlayici buldum kendime işlerime devam etmekteyim.Şikayetçi olmama sebebim forumdaki şikayetlerin adil olmamasi mesela geçen haftada birinden şikayetçi oldum 2 aylik bir mağduriyet yaşatti ve banlandı bana yazilimimi teslim ettiği zaman banı açilacak ve tertemiz bir profile sahip olacak ve hiçbirşey yokmuş gibi işlerine devam edecek 2 aylik yaşattiği mağduriyetim önemi yok yani hele kurumsal üyeyse sorunu çözdüğü için şikayet konusunu bile silebilecek (ayni şahis onlarca kişiyi mağdur etmiş ama bilmiyordum temiz bir profili olduğu için güvenilir sandım) yani konuyu bu sefer bende saptırmış olabilirim ama forumdaki bu sistemi adil bulmadiğim için haklı olsam bile günün sonunda 0 noktasına ulaşacağim için şikayetçi değilim.Konukilitlenebilir. @yildizteknoloji; - 17-01-2024, 14:48:54Merhaba, @Berk123; firmadaki hesabı siz kullansanız da teknik olarak sizin adınıza değil ve hizmet sahibi dolaylı olarak siz olmuyorsunuz, yasal bir süreçte iki hesap uyuşmadığı için problem olması muhtemel, zaten şikayetçi de değilmişsiniz dolayısıyla tarafımızdan bir işlem yapılması söz konusu değil, ilerleyen zamanlarda benzer bir durum yaşarsanız hakkınızı arayabilmeniz için firmalardaki üyelikleri kendi adınıza açmanızı tavsiye ederim, konu kapatılmıştır.
