10 dakika var. 5 dakika yok. Zırt pırt kopup tekrar geliyor. Zaten uyumadım sabahladım, acayip sinir oldum. Sinirlerim iyicene gerildi. Sizde bağlantı nasıl, kopuyormu sizdede?
Adsl şikayet felan numarası felan bilen varsa yazarsa sevinirim.
Bağlantınız nasıl şu anda?
10
●1.021
- 27-04-2006, 09:41:47Misafir
- 27-04-2006, 09:49:46MisafirBen istanbuldayım. Bizim buralarda kimse anlamaz internettir adsl dir. Çevrede'de internet cafe felanda yok. Mahallede tek başıma gibiyim adsl kullanan. 10 dakikada bir bağlantı kopuyor. Gece boyunca gitti geldi, gitti geldi.
- 27-04-2006, 09:51:58İstanbulun neresi yaw o orası ?
internet cafe olmıyacak ?
bakkaldan çok cafe açıldı istanbulda hatta internet cafeleciler derneği bile var http://www.tiev.net/ - 27-04-2006, 09:57:46Misafir444 0375 : Adsl destek hattı.
Aradım. Telefon numaramı söyledim. Adsl hattına baktılar net ten. Hatta çalışma varmış Bu sebeple gidip geliyor. Beklemede olunuz. Kısa zamanda çözerler dediler.
İnternet cafe yok bizim buralarda. Bir tane varda ufak bi yere sıkıştırmışlar makineleri. Ondada internet bağlantısı yok. Oyun cafe olarak kullanıyorlar
- 27-04-2006, 10:15:00MisafirBağlantım koptu, geldi ondan geç cevap veriyom

Haritaya göre Şile en ücra kalıyor. Tamam oda haklısında. Istanbulun göbeğinde'de ücra köşeler var
Neyse ya boşver bizim buraları napcan
Insanlarla uğraşmak zor. Sonra abi kantır varmı bu bilgisayarda. Futbol açsana bana. Abi 500 binliram var benim. haber ver bitince. Abi aşağı abi yukarı. Zor iş.
- 27-04-2006, 10:55:57ahahah o turkıye standardı dedıklerın ama sana bısey soyleyım o dedıgın olay benımde basıma gelmıstı ruzgar esıyordu baglantı kopuyordu cart curt derken 3 kere adamları caarttım geldıler yok oksıtlenmıs vs.. dedıler yıne oldu bende pıyasadakı en pahalı kablolardan aldırttım telekomculara ozel hat dosettım sorun cozuldu bunu bıdene
bakkaldan çok cafe açıldı istanbulda hatta internet cafeleciler derneği bile var