Lamer iskorpitx Hacklendim :(
101
●14.248
- 19-04-2007, 20:49:31Misafirolm ingilizce konuşma ne anlasın adsdenanarschi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-04-2007, 20:51:07Üyeliği durdurulduAmca mı diyelim sanaben_iskorpitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siyami, sen izmirdemi oturuyorsun. Sanki görmüşlüğüm var seni.. Yada mahkemelik felan oldunmu?
Yumuşak bir konuşma tarzın vardı yanlış hatırlamıyorsam. Tabir-i caizse Gay gibi konuşuyorsun..
Bu sorum ciddidir makara yapmak için sormuyorum - 19-04-2007, 20:51:08İsko bizlere Hound'u nasıl kullandığını öğretsene , biz de ip aralıkları tarayıp, yabancı sitelere index atıp zone-h.org'a kayıt olmak istiyoruz.
İsko bize hack öğret, askerin olalım, müridin olalım

İyi ki geldin yahu bu siteye, tam böyle kafamı boşaltacak bir şeyler arıyordum. Çok mübarek adamsın, aman seni atmasınlar siteden, canımız sıkıldıkça kafa bulacak adam olsun. Sen periyodik olarak başlıklar falan aç, topluca içimizi dökelim, gülelim , eğlenelim. - 19-04-2007, 20:51:37Üyeliği durduruldu[quote=16/06/2006 tarihinde 00:20 saatinde kanal 1'de yayinlanan roportajla hayallerimi yikmi$ ki$idir. $oyle ki;
bir $ekilde bir ton siteyi deface edip "40 ya$indayim 2 cocugum var" diyip, 16 ya$inda bir veletle kar$ila$mak isterdi deli gonul. ancak amcamin keli ve yuzugunden anli$ilacagi uzere durum gercek. bir de tuttugu baligi gosterdigi fotografa zoom yapip baktigimizda yuzunu kabak gibi gorebilmek mumkundur. bu durumda neyin ne oldugunu ek$i sozluk okurlarina anlatmak lazimdir.
iskorpitx gazeteci ve heyecanli genclere gore hacker, bu i$ten 250 gram anlayanlar icin script kiddie olarak adlandirilir. bu sonuca kicimdan sallayarak degil, roportajdan yola cikarak varmi$ bulunuyorum. neden?
roportajda bize super bir hacking ornegi verdi bu insan, 15000'den fazla gavur sitesinin "user" (evet yazildigi gibi user diye okuyor) ve $ifresini once bize gosterdi -ki o $ifreler md5 hashi halindeki parolalardi. sonra windows xp i$letim sistemi uzerinde cali$an john the ripper programi ile bu 15000'den fazla md5 hashini 7 dakika 16 saniyede kirdigini gosterdi. burada olay wordlist'teymi$ -vordlist diye okudu. ve bu durumda bu kadar site, bir ftp programi -ki biz ona arkada$lar arasinda ftp istemcisi deriz- araciligiyla "hack"lenebilirmi$.
i$in ozu $u, belirli guvenli siteleri/mailing listleri yeni aciklar icin takip edilir, oralardan gorulen exploitler uygulanir veya hazir exploitlerden yararlanan programlar indirilir ve kullanilir, salak veya tembel adminlere sahip hosting -barindirma- servisleri o aciklardan yararlanarak kurcalanir. o barindirma servisinde bulunan tum sitelerin yonetici kullanici adi ve parolalarinin md5 hashleri alinir ve john the ripper'a verilip kirdilir.
yalniz! 15000'ten fazla parolayi 7:16 saniyede, bugunun en guclu son kullanici makinasina kirdiran adama ben ne istiyorsa veririm. ama daha onceden kirilmi$ ve wordlist'e eklenmi$ md5 hashleri "aha $imdi kiriyor, olay wordlistte" diyerek bir de ustune "webmasterlar, adminler bunu gorup feyz alsin" diyerek dolanan adama acirim.
buradan kendisine seslenmek istiyorum, yapma agabey sen ya$ini ba$ini almi$ adamsin, gazina gelme cahillerin, neyin ne oldugunu sen sor, cevaplayan cikar.
kendi ku$agindan cogu insanin bilgisayarin reset tu$unu bilmedigini goz onune alarak yine de kendisini takdir ediyorum. ama kendisini hacker diye anmayalim. [/quote]
Bu yorumu yapan SALAĞA cevabımdır
3 Results for [iskorpitx]
http://www.siyamiozkan-mavideniz.org/safe_root.htm
hayıtında böyle bir video izledimi acaba
hayatında Godady gibi dünyanın en büyük hostunun sitelerini kısa zaman içinde 43000 tanesini hackleyebilen yetenek gördümü
MEYVELİ AĞAÇ TAŞLANIR - 19-04-2007, 20:55:08Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.aynen kendi yorumuna