• 22-09-2025, 22:17:49
    #10
    sacilannurlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eski AKPli bir bakanın lafı. Güya siz AKPlisiniz. Bakanın da dediğini destekliyorsunuz. O söylerse bu da söyler diyor.
    hee. Teşekkür ederim. Pek siyaset sevmem, takipte etmem, ondan anlamamışım Sağcı solcu herşeyci olabilirim. Herkesin bir seçim özgürlüğü var sonuçta. Ama eğer 'espri' adında bir şey yapılıyorsa en azından tebessüm ettirmesi lazım. Bu gerçekten espri bile değil iğrenç bir cümle.
  • 22-09-2025, 22:17:52
    #11
    Bunlar kimdir necidir bilmem de "konuşanlar" daha belaltı ve argo konuşuyor. Soruşturma açılacaksa önce onlara açılmalı bence.
  • 22-09-2025, 22:19:29
    #12
    neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunlar kimdir necidir bilmem de "konuşanlar" daha belaltı ve argo konuşuyor. Soruşturma açılacaksa önce onlara açılmalı bence.
    onlar da fena cidden. Seveni çok ama ben sevmiyorum. Sunucu arkadaş (hasandı sanırım adı) çok yılışık geliyor bana.

    Benim mizah anlayışım genelde 'var bunlar' tarzı diziler vs
  • 22-09-2025, 22:20:30
    #13
    Şeriat gelme gibi birşey olamaz hocam ama ülkeyi yönetenler Türk'ü arap zannediyor araplaştırmaya çalışıyorlar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti her zaman laik kalacak 10 rte de gelse bu değişmez hocam, şuan iktidarın son dönemi zaten seçimden bu yana bile yüksek oranlarda oy kaybetmiş 2. parti akp. sadece sandık günü bekliyor herkes benim gibi