• 28-04-2023, 09:30:20
    #19
    backlinkmatik.com
    fox tv ornegini veren arkadas parmaklarina saglik. bence de bu olayda duyar kasanlarin cogu benzeri hoslanmadiklari goruslere sahip bir yapilanlamanin binasina olsa zil takip oynardi. bu ulkede ayrisma var, kin ve nefret var evet, kimlerin getirdigine bakmak lazim.
    !

    ancak cok keskin bir tavir sergileyemem bu tur konularda ..

    yanan bina en nihayetinde bir milli servettir, icinde ne olursa olsun ben milli servete üzülürüm.

    icinde o ideolojiden bagimsiz, isinde gücünde olan pek cok emekci vardir, ornegin kim bilir caycisi, sekreteri, temizlikcisi, stajyeri, başka bir çalışanı osu busu burada sevinenlerle ayni gorustedir, ekmek parasina oradadir bunu bilemezsiniz. kimsenin hakkina girmemis ekmeginde olan insana birsey olursa uzulurum.

    her kim olursa olsun, ölse arkasinda onun gunahlariyla, eylemleriyle alakasi olmayan masum es, cocuk, anne baba birakir, onlara da uzulurum. savasta bile bir etik vardir, yaslilar, kadinlar, cocuklar, masum siviller vsvs..

    ancak cok vatansever askerin, siyasinin, gazetecinin, vatandasin gunahina girildi, kendisinin ve ailesinin buyuk ahlari alindi. bu haksizliklarda bir harf emegi olan insanlar icin de bir damla su dökmem, bedenimde beni rahatsiz edecek gram bir hormon salgilanmaz. ettigini buldu derim eğer oyle birileri de varsa
  • 28-04-2023, 09:36:56
    #20
    Geçmiş olsun.
    Şu AKİT yazısını da tüm iyi niyetimle bırakıyorum.
    https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar...tir-18118.html
  • 28-04-2023, 09:38:51
    #21
    Kader!
  • 28-04-2023, 10:21:11
    #22
    Ne yandıysa kokusu hala duruyor mahallede temiz havayıda tükettiler. Cana gelmesin de mal önemli değil
  • 28-04-2023, 10:43:09
    #23
    Ben bunları az biraz tanıyorsam en yakın zamanda İBB'nin itfaiyeleri kasti olarak geç geldi diyerek buradan da mağduriyet kasacaklardır.
  • 28-04-2023, 10:56:13
    #24
    AOK
    Platin üye
    Depremde 50.000 (Resmiye göre) Can gitti. Bunun yarısı a ideolojisi yarısı b idealojosi olduğunu farzedelim.Sizin tarafınızda olmayan bir kesim için İyi ki ölmüşler dediniz mi ? Demediyseniz yine demeyin. Başkasının düşünceis kalbi kötü diye sizinde olmanıza gerek yok. Özünde insanlar ve bunların eşleri evlatları anneleri babaları var. Kimin ne olduğunu ve olacacağını bilemeyiz. İnsanlığımızı kaybetmeyelim.
  • 28-04-2023, 11:20:10
    #25
    (!)
  • 28-04-2023, 11:28:20
    #26
    Kader bu arkadaşlar çok üzülmeyin... Ya da şey de olabilir "Hak ettiler demek ki Allah vurduğuna göre"
  • 28-04-2023, 11:35:36
    #27
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/ib...r-1753327.html

    bırakın bu işleri ya komik olmayın. Vardır bir günahınız yanmıştır. masumların canına bişey olmasın kâfi. Alın size akit gibi cevap. nereye koyarsanız koyun bu cevabımı.