• 23-08-2022, 15:58:56
    #37
    Bu yasakları onu bunu deli gibi savunan arkadaşları anlamıyorum hayır bugün yasakları canhıraş savunuyorsunuz neye niçin yasak geldiğinin önemi yok yarın sizin savunduğunuz bişeye yasak gelince yani size sıra geldiğinde kimseyi bulamayacaksınız cevrenizde o zamanda iş işten geçmiş olacak ama nafile..
  • 23-08-2022, 16:01:25
    #38
    her nekadar yasakcı olursan bırseylerı yasaklarsan

    okadar buyuk sorun sıkıntı yaşarsın

    nasıl ki koca ulkeyı komple dındar yapalım dedıler ters teptı ulkenın buyuk çoğunluğu ateist oldu deist oldu

    bu konularda aynı

    ramazanda gıdın antalya bodrumdakı 5 yıldızlı otellere

    iranlılar araplar ellerınde içkilerle foto cektırıyorlar

    yasakcı zıhnıyet le hıc bırsey elde edılemez ettıgını sanırsın ya da bırılerıne şirin gözükürsün ama sonuc degışmez
  • 23-08-2022, 16:08:49
    #39
    sagirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eğlence adı altındaki hayvanî müesseselerine kıyasla daha iyidir.
    Sizin icin ideal ulkeler buldum. Muhtesem sekilde oralarda yasayabileceginizi dusunuyorum
    https://www.irankonsoloslugu.org/
    https://www.suudiarabistankonsoloslu...bistan-vizesi/
    https://www.pakistankonsoloslugu.org...n-vize-basvuru
  • 23-08-2022, 16:10:10
    #40
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Milyon fest nedir bir bilmeyen benim galiba
  • 23-08-2022, 16:13:06
    #41
    Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Milyon fest nedir bir bilmeyen benim galiba
    Hocam yapım şirketi aslında. Her sene festival düzenliyor. 3-5 gün oluyor ve 20 küsür sanatçı geliyor. Üstelik 200-300 gibi fiyatlara 20 küsür sanatçı dinliyorsunuz. İçlerinde manga, mor ve ötesi, şebnem ferah, bulutsuzluk özlemi vs. vs. gibi çok ünlü isimler de oluyor. Bu sene yapılacak olan Zeytinli Rock Festivali de yasaklandı, bu da
  • 23-08-2022, 16:15:13
    #42
    Üyeliği durduruldu
    BerkAkcaoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam yapım şirketi aslında. Her sene festival düzenliyor. 3-5 gün oluyor ve 20 küsür sanatçı geliyor. Üstelik 200-300 gibi fiyatlara 20 küsür sanatçı dinliyorsunuz. İçlerinde manga, mor ve ötesi, şebnem ferah, bulutsuzluk özlemi vs. vs. gibi çok ünlü isimler de oluyor. Bu sene yapılacak olan Zeytinli Rock Festivali de yasaklandı, bu da
    Allah Allah neden bundan rahatsız oluyor ki insanlar uygun fiyata sanatçıları dinleme şansları da elde edecekler.
  • 23-08-2022, 16:17:47
    #43
    Bunun çözümü yasak getirmek değildir sayın hocam, denetim mekanizması oluşturmaktır. Denetlenmeyen her yerde kabul edilemez sorunlar yaşanır. Geçmişte öğrenci yurtlarında yaşananları da gördük, festivallerde yaşananları da, barlarda, sokaklarda... Mevzu yasaklanarak çözülüyorsa topyekün evlere kapansın millet.

    Koyarsın kapıya denetimi, aşırıya kaçanı men edersin 2 yıl aynı futbol maçlarında olduğu gibi, bak bakalım ondan sonra festivaller nasıl aile ortamına dönüyor.

    Kapatmak / Yasaklamak sorunu çözüyorsa tüm otelleri de kapatmak lazım, barları da.

    beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yasaklar ülkesiymiş, o fest bu fest şu fest adı altında alkolun fuhuşun uyuşturucunun yaygınlaştırıldığı ve normalleştirilmeye çalışıldığı aktiviteler yarın evlatlarınız bu festivallarda zarar görene kadar sizden destek görür.
  • 23-08-2022, 16:18:02
    #44
    Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah Allah neden bundan rahatsız oluyor ki insanlar uygun fiyata sanatçıları dinleme şansları da elde edecekler.
    Bazı festivallere Efes, Tuborg gibi alkol markaları sponsor oluyor hocam. Festival alanında alkol satılıyor. O yüzden rahatsız oluyorlar. Yukarıda biri uyuşturucu vs demiş. Birçok festival alanına girerken açık sigara paketi bile sokamıyorsunuz direkt çöpe atıyorlar. Dedektör + el ile arama vs. yapılıyor girişlerde. Yani güvenlik sıkı oluyor. Ama gelin görün ki bazı arkadaşlar sırf alkol sevmediği için ve sırf kendisi zamanında böyle festivallerde eğlenemediği için kıskanıyor. Örneğin alttaki görseldeki tüm sanatçıları dinlemek sadece 260 TL falandı Bunu da iptal ettiler.

  • 23-08-2022, 16:26:05
    #45
    Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Festivallerde alkol, uyuşturucu içilip fuhuş yapıldığını düşünen zihniyete hayran kalmamak elde değil. Acaba dışa vurulamayan arzularla, düşüncelerle insanlar mı yaftalanıyor böyle yapılarak?
    Benim festival denince aklıma müzik, eğlence, etkinlik geliyor. Sizin niye direkt alkol, fuhuş, s*ks geliyor anlamadım?
    Efes Pilsen basketbol takımının adını "maç izlerken bira içmeyi andırıyor, özendiriyor" diye değiştirenler de aynı kesim.

    Maça gidenler, düğüne gidenler de içki içiyor, otellerde restorantlarda içki içilip ondan sonra odalarda kalınıyor ve istediklerini yapıyor insanlar o zaman bunlar da yasaklansın.
    Bütün alkollü mekanlar kapatılsın, bütün oteller kapatılsın, bütün düğünler iptal edilsin, hatta üniversitelerde de insanlar birbiriyle sevgili falan oluyor, üniversiteler de kapatılsın.
    Bu kesimin bilinçaltındaki sürekli dönen fırtınalar çok şiddetliyse artık .
    Üni hayatım boyunca birçok festivale katıldım, bahar şenliklerindeki çoğu konsere gittim. Bira içip şarkı söyleyip şamatadan başka bir şey yapmadık. Taşkınlık yapan, sapıtan veya arkadaş grubumuzdaki kızları rahatsız edip tadımızı kaçıran arkadaşlarımız da oldu bir daha ortamımıza almadık hatta sonuncusunu yapanları yerinde terbiye(!) ettik. Yani ne oldu biz festivallere gittik diye yoldan mı çıktık. Ben dahil bu gruba dahil olan birçok arkadaşım şuan işinde gücünde, evli barklı hatta çoluk çocuk sahibi insanlar olduk.