birisi gelip ben güçlüyüm diye senin masum yavrunun üstüne bomba yağdırsa sen ona çicek mi vereceksin
Forumdaki bazi kisiler bir rusdan daha ruscu. Putin a
yrilikci bolgedeki teroristleri destekleyip besliyor. Ayrilikci bolgedeki teroristler Ukrayna toprak butunlugune tehtit. Satilmis olduklari icin bolgeyi rusyaya baglamak istiyorlar.
Saldiran taraf rusya, toprak butunlugunu korumak isteyen Ukrayna, ama nasil oluyorsa fasist Ukrayna oluyor.
"yunan anadolu'ya gelse eniste diye boynuna sarilir" olayinin ruscu versiyonu bunlar
Ayrilikci bolgekilerin pkk'dan farki yoktur. Bunu sosyalistler, komunistler ya da deverimcilier gibi sifatlar ile suslemek kadar sacma bir sey yok.
Acaba rusya bu ayrilikci bolgeyi neden cok seviyor
Donetsk, veya eski adıyla Stalino, Ukrayna'daki Donetsk yönetim biriminin (oblast) merkezi. Çevresindeki kömür madenleri nedeniyle, Ukrayna'nın en büyük metalurji merkezlerinden biridir. Nüfus 1,131,700 (2005).