• 31-07-2021, 02:05:19
    #37
    wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da devam orman yangınlarıyla ilgili konuşurken "Nakdi yardım" için Antalya Valiliği tarafından hesap açılacağını belirtip "Milletimiz cömerttir. Elinden gelen desteği her zaman yapar" dedi.
    hizmet gibi hizmet ))
  • 31-07-2021, 12:18:20
    #38
    dev
    Kurumsal Üye
    metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haberdeki gorselde https://www.aktion-deutschland-hilft.de/ sitesi geciyor. Bu site devlet sitesi mi?
  • 31-07-2021, 17:06:33
    #39
    Twitterda vs okuduklarımdan anladığım > Direkt yardım için iban hesabı oluşturuldu
    Haberi izledikten sonra anladığım > Yardım için paraya ihtiyaç yok ama illede maddi yardım yapmak isteyenler var onlar için bir hesap oluşturuldu.
  • 31-07-2021, 18:44:19
    #40
    Tabii ki destek oluruz devletimize hiç sorun değil. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin.
  • 31-07-2021, 19:08:26
    #41
    🔶 Stripe - Paypal 🔶
    Tüm arkadaşlarımıza seslenmiş olalım. Bu tür tartışmalar yüzünden forumda bir haber bile bırakamıyoruz.

    Rica ediyorum konuyu siyaset meydanına çevirmeyin. Eleştirinizi yapabilirsiniz, eleştiri yapanlara cevap vermek zorunda değilsiniz.

    Üstelik bu durum devlete, devlet büyüklerine hakaret boyutuna ulaşırsa işlem yapmak durumunda kalıyoruz.

    Bu zor süreçte birbirimizi üzmeyelim.