• 16-02-2020, 19:46:00
    #10
    Kurumsal PLUS

    https://www.youtube.com/watch?v=yFOcceB2X28
  • 16-02-2020, 19:46:06
    #11
    delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konun içeriğini bilmeden paylaşmayın bu tür şeyleri arkadaşlar. Benimde bir dünya borcum var etrafımdaki onca insanın borcu var kimse kendini öldürmüyor. Ölünce borçlar mı bitiyor. Kalanlar rahat mı ediyor.
    Tövbe tövbe. Yazdığın mesajı tekrar oku bence. Adam ne zorluklar çekmiş belki düşünebilirsin. Herkes sen değil
  • 16-02-2020, 19:46:18
    #12
    scout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu resmi kaldır yahu. Açık açık derdim bu intihar eden kişi değil; "ben devlet düşmanıyım", "hükümet yıkılsın da ne olursa olsun" de... Mesajlarından da gayet açık zaten ne olduğun. Senin gibilere cevap vermek gerekiyor artık. Haddiniz aştınız iyice.

    Bizim de borcumuz var, intihar mı ediyoruz?

    İşsiz kaldım, tazminat alamadım... Bırak tazminatı maaş dahi alamadım. 45.000 ₺ taktı bana çalıştığım şirket. Devlet ise arabulucu olayı ile her türlü beni mağdur etti.

    Asayım mı kendimi, yakayım mı? Devlete isyan mı edeyim, küfür mü edeyim?

    Artık r10'a girmeyi gerçekten istemiyorum. Sırf şu konular, sırf şu zihniyeti görmek kanıma dokunuyor yahu.
    Yazıklar olsun sana. Nereden neyi çıkardın.

    Yazıklar olsun.. Ne diyeceğimi bilmiyorum..
  • 16-02-2020, 19:48:30
    #13
    Şu zaman da geçinmek gerçekten zor, Allah herkesin yardımcısı olsun.
  • 16-02-2020, 19:48:31
    #14
    globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yazıklar olsun sana. Nereden neyi çıkardın.

    Yazıklar olsun.. Ne diyeceğimi bilmiyorum..
    Doğru neyse onu söylüyorum. Asıl sana, senin zihniyetinden kaç tane varsa ona yazıklar olsun. Duygu sömürüsü yapmayı bırakın artık, net olun net!

    Bir tek siz mağdursunuz bu memlekette!
  • 16-02-2020, 19:49:50
    #15
    Babam yıllardır Turizm ve diğer sektörlerde kendi aracında çalıştı ve inanın yukarda @TahsinCetinkaya;nın dediği gibi şoför olarak hayatını devam ettirmeye çalışan bir çok insan şuan borç batağında.

    Bu konu siyasi değildir kesinlikle o kategoride algılanıp kaldırılmasın.
  • 16-02-2020, 19:51:09
    #16
    scout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Doğru neyse onu söylüyorum. Asıl sana, senin zihniyetinden kaç tane varsa ona yazıklar olsun. Duygu sömürüsü yapmayı bırakın artık, net olun net!

    Bir tek siz mağdursunuz bu memlekette!
    Biz- siz dediğin kim kardeşim? Sen kimsin? Ben kimim? Ben memleket sevdalısıyım. Vatanım için ölürüm! Benim içim kan ağlıyor bunları görünce.
    Sen neden bahsediyorsun? İnan anlamıyorum? Savunduğun parti varsa konu o değil. Konu ülkemiz. Kendine gel!
  • 16-02-2020, 19:51:41
    #17
    Kız kardeşi borç iddialarını yalandı.
  • 16-02-2020, 19:55:14
    #18
    Arkadaşlar siyaset yapmadı bu aralar benimde sürekli dikkatimi çekiyor. Çoğu kişi borç yüzünden intihar ediyor. O anda ki psikolojiyi bilemezsin. Adam neler yaşadı kim bilir. Devletin (bakın siyasi parti demiyorum) Artık bu konuda bir çözüm bulunması lazım. Bir araştırma yapılması lazım. Zenginle fakir arasında ki uçurum çok fazla oldu. Karşılaştığım bir olayı anlatayım. İntahar eden bir kişinin Mektubunu oKudum. “Kredi kartı borçlarım çok fazlaydı. Kimse benim çocuğumun oyuncaklarını bisikletini gelip haciz edemez. Ben buna dayanamam zaten o anda öleceğim.” Diye devam ediyordu. Çok kızmıştım kendisine o çocuklara kim sahip çıkacak babasız büyüyecekler diye. Ama işte o anki psikolojiyi kimse anlamaz. Umarım bu son olur.