Avrupa'nın göbeğinde geçen devasa iğrençliğin hikayesi...
Okurken kanım dondu! Amatör olarak çeviri yaptım hatalar olabilir arkadaşlar. YAZININ ORJİNALİ VE KAYNAĞI
Benim adım Anneke Lucas 6 yaşındayken Avrupanın en elit s*ks kölesiydim.
Küçük bir kız çocuğu iken memleketim Belçikada s*ks kölesi olarak çalıştırıldım.
Bu hikaye, dünyanın farklı yerlerindeki kadınların farklı mesleklerde karşılaştıkları zorlukla ilgili farkındalığı arttırmak için tasarlanan sosyal projeye adı verilen Gerçek Kadınlar,Gerçek Hikayeler serisinin bir parçasıdır.
Küçük bir kız çocuğu iken memleketim Belçikada s*ks kölesi olarak çalıştırıldım.
Annem beni sattı ve her aradıklarında beni alıp götürdü. Bu sübyancı ağın patronu Belçika kabine bakanıydı. Müşteriler en elit üyelerdi.Bu insanları televizyondan tanıdım. Yüzlerine kitleler aşina iken ben ise onlarının güç bağımlığının karalık yüzü ile karşı karşıya kaldım. Hiç kimsenin var olamayacağına taraf, VIPler Avrupa devlet başkanları ve hatta kraliyet ailesinin bir üyesi ile karşılaştım.
6.yaş günüm 1969da orgy (alem) için bir şatoya alındım. Bir SN şovu için alçak bir sahnede demir bir köpek tasması ile zincirlenip insan dışkısı yedim.Daha sonra orada kırılmış bir nesne gibi bırakıldım,kendimi çok aşağılanmış hissettim,ruhumu kurtarmak için birşeyler yapmak zorundaydım,yada başka bir şey. Ve kesin bildiğim bir şey vardı, solmuş ve ölmüş olacaktım.
Benim Adım Brooke Axtell ve ABD'de 7 Yaşında Cinsel İnsan Ticareti Yaptım
Kendi kendimi büyüttüm,hippiler gibi giyinip aristokratların tuhaf kabalığına bakar gibi durdum,çeşitli cinsel etkileşim sağlayan müziklerde sallanarak,küçük haplardan verilerek sarhoş garsonlardan tarafından gümüş tepsilerde sunuldular.Korkudan titredim,fakat vücudum atıştan önce gergin bir yay gibi hareketsizdi,sesimi sanki benim sesim değilmiş gibi duydum,yetişkinleri kandırmak,onlara bunu yanlış olduğunu onlara hepsine,hapse gireceklerini söylüyordum.
İlginç,müzik atmosferin boşluğunda akıyordu ve çoğu insan beni farkedebiliyordu.Takım elbise giymiş bir adam gözüme takıldı.Korkmuş görünüyordu,ama kısa bir süre için bakışmayı sürdürdü ve beni hissetmiş gibi görünüyordu.Sonra gitmişti.Onu o ağda bir daha hiç görmedim,ama yıllar sonra onu televizyonda gördüm. Tanınmış bir Belçikalı politikacı olmuştu.
Sessizce uzaklaştırıldım ve kilere götürüldüm.Öldürülmeye götürüldüğümden çok emindim, ama bunun yerine genç bir cinayet kurbanının taze vücudunu gösterdim. Sessiz kalacaktım.
'Kokuları, Görülenleri ve Köleliğin Tadını Hatırlıyorum': Jessa Dillow Hikayesini Paylaşıyor
Hafta boyunca okula gittim.Birkaç arkadaşımla utangaç bir kızdım.Bir keresinde ikinci sınıfta odadaki enerjik bir değişimin farkında olduğumu ve tüm gözlerin üzerimde olduğunu hatırlıyorum.Öğretmen beni çağırıyordu ve ben duymak için fazla boşluktaydım. Sorduğu sorunun cevabını biliyor muydum diye merak ediyordu,sınıf yüksek sesle gülerken utanç verici bir sessizlikle oturdum.
Okulda bir hiçtim ve evdeki kimse bana aldırış etmiyordu.Çevrede daha fazla dikkat çekmek istedim.Zevkli yüksek standartlatı olan güçlü adamlar tarafından, güzel ve şehvetli bir nesne olarak görülmek iyi hissettirdi.Hayatımdaki tek olumlu şey buydu,utanç verici bir denizde boğulmaktan ve kendinden nefret ederek kaçmak yerine tek kurtuluş yolum buydu.
Dört yıl bu çevrede hayatta kaldıktan sonra,10 yaşımdayken misafir 20 yaşındaki oğlunu getirdi:uzun,atılgan,sarışın ve mavi gözlü.Bana karşı cesaretle ilerledi.Güldüm,ve o beni küçük sürtük diye çağırdı.Dört yıl önce bir aleme ilk getirildiğimden beri,gerçek duygularımı hiç ifade etmemiştim. Öfkeliydim.
Bir Birinci Sınıf Üyesi ve Üniversitem Tarafından Tecavüz Edildim Arkadaşlarım Onu Masum Buldum: Aspen Mattis Hikayesini Paylaşıyor
Burayı sevdiğimi mi düşünüyorsun? Küçümsedim.
Bu etkileşim, hayatımın en yoğun yılını başlattı; aynı genç adam tarafından, hiç olmadığı kadar çok sevildiğimi, görüldüğümü ve anladığımı ve istismara uğradığımı hissedecektim. Bir yıl sonra, benimle birlikte olduğunda, artık ağa artık faydası yoktu ve öldürülecektim. İşkencem başladığında, izlemeye ve gülmeye devam etti.
Bu, varlığımın başka bir dünya gücüyle doldurulmasının üçüncü zamanıydı. Şiddetli gurur vücudumu düzeltti. Ön kolumda yanan bir sigara bırakıldı. Enerjik bedenim saf meydan okumaya dayandı. "Sana ihtiyacım yok!" ben olmuştum ve tüm gördüğüm, gözlerindeki mavimsi okyanusun ardındaki enerji ve bana geçirdiği tüm acılara rağmen sevgisi bana geçti.
Küçük odaya götürüldüm ve bir kasap askısına bağlandım. Bana işkence eden adam, 1996'da haberi yayınlandığında Belçika sübyancı ağını havaya uçuracağına inanılan ünlü Dutroux davasında sanıklardan biriydi. Fakat bunun yerine, sekiz yıl sonra, sadece Marc Dutroux ömür boyu hapis cezası aldı. O gece 1974'te o kasap askısında ölmeliydim, ama hayatım son dakikada kurtarıldı.
İşkence görmeme rağmen, genç adam ağdan sorumlu politikacıyla pazarlık yapıyordu. Bir anlaşma yaptılar: politikacı için çalışacak, karanlık işlerini hayatım karşılığında uzatacaktı.Bu eylem nihayetinde kendi hayatına mal oldu. Bu ortamda insanlığın bir parçası ölümcül bir zayıflıktır.
Pakistanlı Anne, "Töre Cinayeti" Kızını Canlı Yakmak İçin Ölüm Cezasına Çarptırıldı
Hayatım kurtuldu ve sonsuza dek sessiz kalmam söylendi. Konuşmam 40 yıl sürdü.
1988'de, 25 yaşındayken, Skid Row'un yakınında, Los Angeles şehir merkezinde yürüyordum ve açıkça kokan insan dışkısı kokusunu aldım ve çocukken çektiğim acılar hatıralarıma saıldırdı. Anlık düşüncem: "Eğer bu doğruysa kendimi öldüreceğim."Bu deneyimle özleştirildim ve utanç çok büyüktü.Hazır değildim ve anıları tekrar bilinçaltına doğru ittim.Bu anıları güvenli biriyle paylaşmak uzun terapi saatlerinde saatler hatta yıllar sürecekti.
Bu tecrübeyi ilk kez burada halka açık olarak paylaşıyorum, sonunda iyileşme ağımdaki netlik anlarında bana gelen güce bir kez daha ulaşabileceğim bir yere vardım. Ayrıca dünyanın karanlıkla yüzleşmeye her zamankinden daha fazla hazır olduğuna inanıyorum. Bir tür olarak hayatta kalabilmek için yapmalıyız.
Trump Seçiminden ABD'deki Annelerin Çocukları Saldırı Hakkında Uyarması İsteniyor
Bütün ensest, cinsel taciz ve cinsel tacizden kurtulanlar gücüm var.Gerçi PTSD (post traumatic stress disorder) ileri travmatik stres rahatsızlığı) ndan muzdarip olsamda,örneğin her trippy (sallantılı cinsel etkileşim sağlayan müzik)ği duyduğumda hala tiksindirici oluyor ve tetikliyiciler hala varlığımı kontrol edemiyorlar.Sadece fiziksel şiddetten kurtulmak değil,aynı zamanda kötüye kullanılan psişik güce dayanmak için de çok fazla enerji gerekiyor utancı taşımak için.
Çocuk cinsel istismarından kurtulmaya çalışırken günlük hayatta kalmak, başarılı bir kariyere sahip olmak için farkındalığı olmayan birisinin ihtiyaç duyduğu gücün bin katı olmasını gerektirir. Ve toplum hala hayatta kalan kişinin kariyerine değer veriyor.
Çocukları kötüye kullanan güç bağımlıları, dünya liderleri ve yozlaşmış siyasetçiler kendileridir, çocuk tacizinin tekrar aşağılanmasını bir kez daha hissetmekten kaçınmak, bilinçsizce kötüye kullanımdan intikam almak için istismarı tekrar kullanmaktan kaçınırlar. İyileşme cesaretinden yoksunlar.
Cinsel istismar, ensest ya da s*ks kaçakçılığı acı çeken bizlerin hayatta kalma gücümüzü kendi adımıza kullanabilmeyi öğrenmeye ihtiyacımız var, bu nedenle zarar görmüş egoumuzu iyileştirebiliriz ve bu gücü, eski kurbanların fethettiği bir geleceğe doğru yönlendirmek için kanalize edebiliriz. Herkese sevgi, anlayış ve şefkatle.
Avrupa'nın göbeğinde devasa iğrençlik!
3
●474
- 11-11-2019, 13:11:01Gerçek. Ve bunun gibi medyaya yansımayan bi yığın olay. Avrupa iğrençliklerini, zulümlerini, dikdatörlüklerini medyaya yansıtmamak için ellerinden geleni yaparlar. Küçük bir örnek BBC, CNN Irak'ta şu anda yaşanan Hükümet karşıtı gösterileri anında saniye saniye verirken, Fransa'daki hükümet karşıtı gösterileri, Polislerin ölümüne dövdükleri ve hatta insan öldürdükleri gösterileri vermezler!ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-11-2019, 00:32:04Üyeliği durdurulduBizim toplumda avrupa abd hayranlığı had safhada. Bir aşağılık kompleksi ki sorma gitsin. Tecavüz intihar hırsızlık vb vakalar oran olarak Türkiyenin çok çok üstündedir. Ama basın bizi öyle yanıltıyor ki sanki avrupa pirüpak, türkiye batakta. Bir de türkiyede bir kısım batı fetişisti insanlar var ki batıdan çok batıcıdırlar. Aynı ikiyüzlülüğü kat kat fazla yaparlar.
Bir de bizde şu hastalık var. İşte şu avrupa bürokratı çikolta aldı diye istifa etti, şu siyasetçi işe bisikletle gidiyor, şu adam rüşvet suçundan istifa etti vs vs. Bu haberleri bulup bulup paylaşmaktan türkiyeyi küçük görmekten ayrı bir zevk alıyorlar. Daracık bir zihin tünelleri var bu hastaların, her şeyi işlerine geldiği gibi görüp ucube bir şekilde eleştiri yaparak mutlu oluyorlar.