Isparta'da Ölüm Selfie!
61
●8.809
- 23-06-2014, 00:52:46Çocuğun iyi ve mutlu bir hayatı vardı, ailesi ona ilgi gösteriyordu herşey gayet güzeldi ama o intihar etti (!) Bekara karı boşamak kolay, bir insanın kendini asmaya karar vermesi öyle kolay değil. Kim bilir neler yaşadı ve nelere maruz kaldı. Kaldı ki kimse cennetin kapısındaki bekçi değil oraya girene çıkana karar veremeyiz bizi aşar o konular.
- 27-06-2014, 16:01:08İçinde bulunduğu durum ne olursa olsun intihar bir çıkış yolu değil haklı bir sebep değil ve çok büyük günah. Ne diyelim Allah günahlarını affetsin ailesinede sabır versin. Bu durumu facebookta paylaşmış olmasıda ne kadar kötü bir durumda olduğunun ayrıca kanıtı.Broon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-06-2014, 18:26:53Üyeliği durdurulduSahsim adina bir fikirimi sorarsaniz,İntihar cozum degildir.Hersey olabilir.İnsanlar dislamis,veya arkadaslari onu sevmiyorda olabilir.Ama bence intihar eden arkadas sunu unutmus.
"Aciz olmaktansa zalim olmayi tercih ederim".
Bu dusunceyi gecmiste ve gelecekte bircok lider,siyasetci ve toplumun ileri gelenleri uygulamistir.
Hayat sana iyiyken gulmuyorsa; Demekki kotu ve zalim olmanin vakti gelmis demektir. - 28-06-2014, 04:53:25Üyeliği durduruldu"Bin defa mazlum olsan da bir kere zalim olma" Hz. AliHELIOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zalimi de ölüp gidecek mazlumu da. Geride karakterinizle bir iz bırakmadıktan sonra ufak güç oyunlarıyla kendimizi tatmin etmenin manası yoktur. Filler tepişir karıncalar ezilir. İnsandan fil olmaz.