• 24-11-2007, 17:46:34
    #10
    Program.com ile aynı sunucuda HOSTGATOR.COM host ediyor siteyi. ve yeni açılmış.
  • 24-11-2007, 17:47:32
    #11
    Üyeliği durduruldu
    biraz önce trt nin bilişim programında tanıtmışlardı
    Özgün projeki adamlarda reklamını yapıyor
  • 24-11-2007, 17:54:19
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Hitler`e saygili insanlarimiz varmis demek ki

    Insaniyet namina dusunceleri insanliktan cikmis biri ve evet katil, ancak zekasi ve etkileyiciligi konusuldugunda kime sorarsaniz sorun Dunya`nin gelmis gecmis en buyuk adamidir. Keske insaniyet namina kullansaymis o varmis... Yaktigi canlarin hesabini oduyordur su an, ode ode bitmez o ayri tabi.
  • 24-11-2007, 18:00:12
    #13
    oylar Atamıza
  • 24-11-2007, 20:47:06
    #14
    MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adolf Hitler'e oy veren 37046 mala burdan selamlarımı gönderiyorum.
    nedenlerini bil ondan sonra konuş bence

    bana sorsalar 1 kişi seç yaşama dönecek atatürk derim. 2 kişi deseler 1 atatürk 2 hitler.

    1. dünya savaşından türkiye de almanyada ezik çıktı. ama biz hala ezikken adamlar teknolojik ekonomik ve askeri anlamda atağa kalktılar 2.dünya savaşında.

    Atatürkteki mantığın az birazı hitlerde olsa savaşı almanya kazanırdı. yada o kadar kısa sürede pes etmezdi.
  • 24-11-2007, 20:48:44
    #15
    Bu arada koskoca çin milletinden maoya 55 oy çıkmış
  • 24-11-2007, 21:01:07
    #16
    MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bence biraz sende insanların yerine kendini koy,kısaca egoist olma ondan sonra konuş.
    Isterse aya gitsinler,ayı dünyaya getirsinler. Yüzbinlerce insanı katlettikten sonra neye yarar ? Neymiş teknolojide ileri gitmişler vay be helal hakkaten 1 değil 10 adolt itler gelsinde dünyada insan kalmasın ama teknolojide ilerlesinler süper bi mantık.
    O adama oy veren insanlar hitler'i kendi Atatürkleri olarak görüyorlar demek istiyorum. Biz neden Atatürkü seviyorsak onlarda benzer nedenlerden oy veriyorlar. Haa adam psikopatmış katliam yapmış eyvallah o konuda ben de karşısındayım.
  • 24-11-2007, 21:17:30
    #17
    Üyeliği durduruldu
    Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O adama oy veren insanlar hitler'i kendi Atatürkleri olarak görüyorlar demek istiyorum. Biz neden Atatürkü seviyorsak onlarda benzer nedenlerden oy veriyorlar. Haa adam psikopatmış katliam yapmış eyvallah o konuda ben de karşısındayım.
    Burda tavuk kesmekten bahsedilmiyor, insanlari diri diri yakip sabun yapan biri hakkinda konusuluyor. Bu adami kim Ataturk`e benzetiyorsa aklindan zoru vardir, dile getirilmesi bile buyuk yanlis.
  • 24-11-2007, 21:27:59
    #18
    phoenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Burda tavuk kesmekten bahsedilmiyor, insanlari diri diri yakip sabun yapan biri hakkinda konusuluyor. Bu adami kim Ataturk`e benzetiyorsa aklindan zoru vardir, dile getirilmesi bile buyuk yanlis.
    teknoloji ve imkanlar bu kadar gelişmişken bile batı dünyası amerikanın ırağa özgürlük ve demokrasi için gittiğini düşünüyor ve orda yapılan katliamları görmüyor ya da bilmiyor. 60 yıl öncesinin imkanlarını düşünelim bir de. savaşı kazananların ve bugüne kadar yahudilerin yaptığı soykırımı benimsetme kampanyalarını hesaba katarsanız şahsım adına anlatılan çoğu şeyi abartılı buluyorum.

    bütün batı dünyası ermenilere soykırım yaptınız diyor biz inkar ediyoruz. çünkü işlerine nasıl geliyorsa öyle hareket ediyorlar. yahudi konusu da bence aynı. yahudiler öldürülmedi demiyorum ama abartıldığı kadar değil.

    diyeceksiniz ki 6 milyon yahudi ölmüş. aynı batı diyorki 1 milyondan fazla ermeni öldü. ilkini kabul ediyorsanız 2.ciyi de etmeniz gerekiyor.