Anket Sizde bana katılıyor musunuz?
Toplam Katılımcı Sayısı: 106
Sizde bana katılıyor musunuz?
Kesinlikle evet
%16,04 (17 Oy)
Kısmen
%23,58 (25 Oy)
Hayır
%60,38 (64 Oy)
  • 31-10-2012, 11:15:32
    #37
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Eğer bu backlink bir geri bildirim ise ve bu geri bildirimler sayesinde siteye ulaşılamıyorsa o zaman bu backlink değildir.

    Hocam güzel mantık yürütüyorsunuz ancak;her backlink'e tıklanması gerekmiyor.Örneğin;yüzlerce dizin sitelerine sitelerimizi ekliyoruz sene kaç kişi bu sitelerden web sitemizi ziyaret ediyor? ve hala oldukça değerliler.

    Google için tıklanabilir backlinkler her zaman ciddi manada önem arz ediyor.Ancak sizin tanıtım yazınızı okuyan 100 kişiden kaçı o linke tıklayıp sitenizi ziyaret eder? vs.vs.

    Aldığımız her backlink'in sitemize ziyaretçi olarak döneceği düşünülemez.Bunu Google'da çok iyi biliyor.

    Backlink;Tüm şehirin etrafını saran elektrik kabloları gibidir asla son bulmaz.Her geçen gün daha çok nitelendiriliyorlar hepsi bu.
  • 31-10-2012, 11:21:51
    #38
    Üyeliği durduruldu
    backlink tarih olmadi, buram buram hormonlu yapay calismalar tarih oldu sadece. AKilli ve manuel calisan her zaman kazanacaktir.
  • 31-10-2012, 11:23:18
    #39
    backlink yok olmaz, şekil değiştirir.
  • 31-10-2012, 11:24:24
    #40
    Kesinlikle katılmıyorum, sadece güncellemelere göre değişiklikler olur.
  • 31-10-2012, 11:34:55
    #41
    Üyeliği durduruldu
    diyeceğim ki kaliteli backlink önem kazanacak ama google bunu anlayacak kadar zeki bir motor değil
  • 31-10-2012, 11:35:46
    #42
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    konuyu okumadan ne kadar cok boş mesaj yazılmış sadece baslıga bakaraktan yorum atanlara acaip kızıyoum ya bi okuyun ne anlatılmıs orda sonra yorum yapın. adam belirtmiş baslık biraz abartılı olmus olabilir ama konu bence gayet acıklayıcı olmus.
  • 31-10-2012, 11:36:10
    #43
    Herşeyin fazlası ve yanlış kullanımı zararlıdır. Zararlı yöntemi bile doğru kullandığınızda faydalıdır.
  • 31-10-2012, 11:37:39
    #44
    kurumsalseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Back Link Etkisini Kaybetmedi Google'nin Yeni Sistematiği Değişmiştir Artık Alan Adlarının Direk Keywordlu Olduğuna Bakmıyor Örneğin şampuansitesi.com seo yapmak istediğimiz kelime şampuan sitesi ise keywordlu alan adanın gelmesi tarih oldu
    +1.Benim bir sitem var jenerik domain.Kendi kelimesinde ilk sayfaya gelmesi 1 ayımı aldı .Birde %100 özgün içerikle
  • 31-10-2012, 11:38:55
    #45
    çöp sitelerden backlink almak zaten en başta hata spam olarak işaretlemesi de gayet doğru. eskiden geç fark ediyordu ama şimdi eskisine göre daha erken fark edip sıralamadan atabiliyor yani değişen pek bişey yok. backlink tarih olmaz çünkü google yapı ihtibariyle backlinke bağlı. çöp sitelerden backlink alındığı zaman google linki görüp bir süre seni yukarıya taşıyordu sonra çöp olduğu için sıralamadan atıyordu. şimdi bu süreyi kısalttı yani daha erken sıralamadan düşürüyor.

    kaliteli bir siteden link alındığı zaman google hiçbir şekilde bu siteden ziyaretçi gelmemiş spam olarak işaretleyim demez. kaliteli bir site google a diyor ki, ben bu siteye referansım ( bu da benim gibi aynı içerik ) sen buna da bir göz at.

    sonuç ihtibari ile backlink hiç bir zaman tarih olmaz.