merhabalar,
100 adet blogspot site var diyelim.makale tanıtım yazısı için kullanılacak paravan siteler. bir tanıtım yazısı aynı anda 100 tane blogspot siteye ekleneceği için,bunları webmaster tools'a eklemek zarar verir mi ?
aynı hesap için konusuyorum.farklı hesaplara eklense daha mı güzel olur ki olsa bile tek tek hesap acmak zor olur.
paravan bloglar webmaster tools'a eklenmeli mi ?
6
●978
- 06-08-2012, 03:19:123 farklı Gmail hesabından açarsınız.
Blogspotların panelde Ayarlar kısmından robots.txt dosyalarını ekleyin.
Webmaster Tools dan Konumlarını Türkiye seçiniz.
Sitemap eklerken de;
/sitemap.xml
/atom.xml
/rss.xml
şeklinde sitemaplerini eklersiniz fıstık gibi olur.. - 06-08-2012, 03:19:12Üyeliği durdurulduNormal düzeyde olsa bu pravvan bloglar 5-10 adet eklensin derim.Ancak 100 adet blogspot siteye ynı makaleyı yayınlatırsan hem paravan siteler için hemde ana site için bu ekleme olayı sorun yaratır.
Uzaktan uzaktan toplu ping atıp indexletmeni öneririm sayfaları. - 06-08-2012, 19:35:37Evet. Bloggerdan blog açarken o Gmail hesabınıza bağlı webmaster tools'unuza girerseniz blogları görebilirsiniz.krsd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim size tavsiyem aynı anda birden bloglara yüklenmeyiniz. Minimum 40 Dk. ara ile açarsanız ve blogları az ama öz olsun mantığı ile de güncel ve spam olmayan konularla güncellerseniz yararınıza olacaktır. Ayrıca panelde zamanlama seçeneği de bulunmaktadır. - 15-01-2013, 23:42:53wmtools kullanmak yada kullanmamak siteye doğrudan etki etmez, şahsen asıl sitelerimde bile nadiren kullanırım.
wmtools kullanmaktaki amaç google ile site sahibi arasında bağ oluşmasıdır, arama motorlarının bir insan gibi akıllandığı günümüz şartlarında sitemap felan eklemenin bir espirisi yok
özetlersek önemli sitelerde istatistikler için felan kullanılabilir ama paravanları felan eklemeye uğraşmamak lazım.