Pr 0 Katkısı Olur Diyorsunuzda Anlamadığım Olay Şu!
PR 0: 630
PR 1: 164
PR 2: 20
PR 3: 14
PR 4: 12
İstatistiklerim Böyle Bir Kaç Siteye Baktığım PR 3 gösteriyor iwebtool 4 gösteriyor sizce buna ne gelir??
En İyi Backlink Nasıl Kazanılır ? ? ?
39
●5.551
- 29-08-2007, 18:10:46Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.ExTrAorDiNaRY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress zaten açıklama ile belirtti.Bütün linkler no followdur wordpress deki.tema hariç tabiki. - 29-08-2007, 21:50:55Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 29-08-2007, 23:51:20artık blog sitelerinde rel="nofollow" varExTrAorDiNaRY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o kadar neşelenme yani, o linkler gözüküyor ama backlink olarak asla geçmiyor
- 30-08-2007, 09:49:02MisafirBiz ona öyle demiyelm de En İyi Backlink PageRank Değeri Yüksek Sitelerin Footer Bölümünden Gelir Diyelim Böylece Daha Mantıklı OlurKaZeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-08-2007, 10:14:29ilk yapman gereken bunu okumak :> https://www.r10.net/411348-post1.html
Eger ingilizcen iyiyse hayata dair bir makale yaz. makale sitelerine gönder yazını. (mesela digg.com ) O makale sitelerini araklayan bir sürü küçük site var aynı anda yüzlerce backlink kazanmış olursun.
Eger programlama kabiliyetin varsa yaz bir php scripti.Yabancı script tanıtım sitelerine gönder. hotscript.com a gönder mesela.
O siteyi taklit eden yüzlerce küçük site var.
Bu şekilde ben kendimden biliyorum 3000'den fazla backlink kazanan bir subdomainim olmuştu. Afrikadaki script tanıtım sitelerinden bile backlink kazanmıştım. Ee hal böyle olunca Google amcanın dört bir kıtadaki datacenterlarının baktığı sitelerden link alınca siten global oluyor ve pagerankın fırlıyor. Afrika kıtasına bakan datacenter ile uzakdoguya bakan datacenter farklıdır. Global siteler dünyanın dört bir kıtasından link alır.
_http://answers.yahoo.com bak mesela burası pr9 insanlar sürekli soru sorularına cevap arıyor. Kimisi ödevini yapamaz kimisi şu nasıl olur diye soru soruyor. Sen insanların sorularına cevap verebilirsin. Daha ayrıntılı şeyler şu adrese var deyip kendi sitenin linkini gömebilirsin.
1$'a ömür boyu link veren yabancı directoryler var. Bunlara siteni ekleyebilir. Hiç faydası olmasa, çamur at izi kalsın hesabı.
Mümkün oldugunca yabancılar ile link degişimi yap. Amerikalıların en sevdigim ve taktir ettigim özelliği dürüstlükleri.
2003 yılından beri linklerimi sitesinden silmeyen arkadaşlarım var.
Uzakdoğulular özellikle koreliler türkleri seviyor. Adamlara elini verirsin kolunu kapıyorlar sevgi bazında. Bol bol backlink toplarsın onlardan.
Para ile backlink satışı için özel bir algoritma geliştiriyor google.
Bunun önüne geçilemeyecegini google da biliyor ancak bu işi bariz şekilde yapanları cezalandırıyor. Yüksek pageranklı site, yeni açılmış ve konusu ile alakası olmayan bir siteye neden link veriri ki sorusunun cevabı işte
google amcayı dogru hedefe götürüyor ve iki siteyide öpüyor.
Yabancı siten varsa çok rahat pagerankın uçar
siteni kaynak gösteren yabancılar asla linkini silmez Türkler gibi. Bu bilgiyi şu siteden aldım diyor adamlar ve sana link veriyor.
Ama türkler ben çaldım benim bilgim bunlar der linkini siler daha birde sana küfür ederler
makalelerin altindaki yorum kismina sacma sapan keywordler v.s yazip kendi sitelerine link veriyorlar,ancak bunu hiç önermiyorum.) daha sonra yapmiş oLduğunuz yorumun altina yada yanina biLinçli bir şekilde birakilacak bir linkin backlink olarak değeri Çok yüksektir.Özellikle özgün bir makalenin içerisinde sitenizle alakali cümle öbeklerinden kendi sitenize verdiğiniz Linkler çok makbuldur.
euha dogru söylüyorsun
o kadar neşelenme yani, o linkler gözüküyor ama backlink olarak asla geçmiyor