• 30-03-2010, 01:05:01
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Not : Konu kapanmıştır.Başvuru yapan bir site ile devam edeceğim.Bundan sonra r10.net'e ihtiyaçım olmadığı sürece konu açmıyacağım.

    Önüne gelen - .Kardeşim konuda ne tuhaflık var ? alexa 1.000.000 altı düşüreceğiz diyoruz önüne gelen - çekiyor.Salakmıyım yahu hem bu kadar insana bir fayda sağlıyayım hemde - leri alayım.

    Sadece bana şifrelerini yolladığı için 1 kişi ile devam ediyorum.Konu kapanmıştır.Sitesini 1 ay içinde 1 milyon altı yapınca konusunu açarım.











    merhaba arkadaşlar.daha önce bir sitemi xxxx için yaklaşık 461.000.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,09 saniye) li bir kelimede yaklaşık 1.ci sayfada tuttum.Şuan halen kapalı olmasına rağmen ( sadece indexli ) 1.ci sayfada yerini ve pagerank değerini korumaktadır.Farklı yine bu aramalarda 3 4 zorlu kelimede halen ilk 4 sayfada bulunmakta.Ve yaklaşık 30 kelimede alt sayfası ile sıralanıyordu.Sub domainleri 3 adet yine zorlu kelimede 1.ci sayfadaydı.ve Alexa 300.000 altına düşürmüştüm.

    Şimdi kişisel açtığım blog olan fatih bayantemur ücretsiz blogum üzerinde pagerank üzerine deneyler yapmaktayım.Ve 5 yapmayı hedefliyorum.

    Bunu yaparken konuya yazan ilk 5 arkadaşın sitesini alexa üzerinde geliştirecem. 1 ayda ilk 1.000.000 site arasına sokacağım.Sadece kendimi ıspatlamak için yapıyorum bunu.

    Eğer pagerank ve alexa alanındada başarılı olursam bir organizasyon planlamayı düşünüyorum.O yüzden şuan kendimi test etmekteyim.

    Lütfen konuya anlayış gösterip ona göre yorumlar yazınız.Konu amacını aşmasın.
    Konuya Ekleme -
    McCOY35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ayrıntı için pm alabilir miyim bende bloğum hakkında düşünüyorum böyle birşeyi

    Sitenizin seo ayarlarını yapacam kendi bilgim doğrultusunda ve tasarımızda bazı düzenlemeler yapacam.1 ay süre istiyorum sadece. ve 1 ay boyunca sitenize düzenli içeriklerde girecem.

    Bu içerikler güncel ve en hit alan konular olacak.Bu süre zarfında siteye kesinlikle sizler karışmayacaksınız.

    Not : kişisel ücretsiz deney üzeri açtığım blogda zaten 1 hafta olmadı 25 k'dan giriş yaptı alexa.

    -------------------------------------------------------------------
    alimali1942 Nickli Üyeden Alıntı slm hocam eğer 1k altına düşürmeye devam ediyorsanız benim siteylede ilgilenir misiniz. Baya olumsuz yorum var ama bazen de güvenmek gerekiyor.
    Eğer devam ediyorsanız sitem
    www.kpssinavi.net
    ftp k.adı: ******
    ftp şifre: ******

    teşekkürler.

    ---------------------------------
    evet arkadaşlar " https://www.r10.net/benim-blogum/5974...eb-sitesi.html " konusunda printtede gözüktüğü gibi sitenin alexa.com durumu " 25,619,005 " idi. Fakat şuan " http://www.alexa.com/siteinfo/fatihb...r.blogspot.com " şurdanda bakabilirsiniz " 14,082,391 ". Aradaki farka bakın sadece 1 haftada.

    -----

    Evet dün akşam sıralama 14 k iken şuan " 5,014,874 " . http://www.alexa.com/siteinfo/fatihb...r.blogspot.com adresinden bakabilirsiniz.

    --------------------------------
    Şuan 3,855,382 alexa.

    resmi olarak 1 arkadaşımız ile başlamış bulunmaktayız.
  • 30-03-2010, 01:06:07
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Konu linki ile beraber PM alayim.
  • 30-03-2010, 01:06:09
    #3
    ayrıntı için pm alabilir miyim bende bloğum hakkında düşünüyorum böyle birşeyi
  • 30-03-2010, 01:06:36
    #4
    Üyeliği durduruldu
    sanırım ilk 3 şanslıdan biriyim 168 k alexsası olan sıtem var kendınızı denemek ve geliştirmek isterseniz pm beklıyorum umarım güzel çalışma olur
  • 30-03-2010, 01:07:09
    #5
    Üyeliği durduruldu
    ne diyelim umarım dilediğin gibi olur hoş ataklar bunlar
    başarılar
  • 30-03-2010, 01:07:41
    #6
    düzenleme: başkası kullansın benim yerime.
  • 30-03-2010, 01:09:29
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Alexa toolbar yükle. İnternette gezinirken ara sıra sayfanı yenile oluyor zaten. Bütün boş sitelerim bu şekilde. Biraz hitin varsa 500K bile olur.
  • 30-03-2010, 01:10:57
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Earth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu linki ile beraber PM alayim.
    Konu linki derken anlayamadım pardon.

    McCOY35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ayrıntı için pm alabilir miyim bende bloğum hakkında düşünüyorum böyle birşeyi

    Sitenizin seo ayarlarını yapacam kendi bilgim doğrultusunda ve tasarımızda bazı düzenlemeler yapacam.1 ay süre istiyorum sadece. ve 1 ay boyunca sitenize düzenli içeriklerde girecem.

    Bu içerikler güncel ve en hit alan konular olacak.Bu süre zarfında siteye kesinlikle sizler karışmayacaksınız.

    Not : kişisel ücretsiz deney üzeri açtığım blogda zaten 1 hafta olmadıu 25 k'dan giriş yaptı alexa.
  • 30-03-2010, 01:12:20
    #9
    bu itraterle kimsenin site bilgilerini vereceğini zannetmiyorum. bende konuyu okumadan başlığa bakıp cevap yazdım fakat hakkımı başkasına devrediyorum.