• 10-01-2010, 01:05:38
    #28
    Bende bir aptallıkmı yaptım bilmiyorum Sıralamada yok olmak
  • 10-01-2010, 02:15:12
    #29
    Dalgalanmadan Dolayı Geçici Orada o site dizi izle kelimesini kendim de sürekli takip ediyorum
    google belli olmuyor çok oynamalar var dizi izle kelimesinde çok değil kısa süre içinde kaybolur o site oradan
  • 10-01-2010, 02:28:12
    #30
    Kardeşlerim ;

    Google " hop kardeşim sen neden farklı kelimeleri tek sayfaya link verdin " şeklinde sorgulamaz.

    Bu şekilde yapılan bir link verme usulü alt sayfa alma ciddi yollar kat etmeme yardımcı olmuştu bir zamanlar.Adamın amacı alt sayfa değilde direk ana sayfa ya hedef kelimelerin hepsinden hit çekmek bu da verdiği linklerde ki doğruluğunu gösteriyor.

    Backlink i çok az ?

    Backlink bir ölçü değil
    Backlink sistem yoneticisinin işlerini kolaylaştıran daha fazla popülaritesini arttıran ekstra bir ünlem google gözünde.

    0 backlink ile 95 k ***** sitem oldu

    Çocuklarınıza nasil bakiyorsaniz sitelerinize de 1 ay boyunca öyle bakın göreceksiniz sonuçlarını.

    Bahsettiğiniz sitenin yerini koruması , eğer stabil bir şekilde giderse yaptığı işlemlere , uzun bir süre orada kalır hatta daha da ilerler.

    Fakat hitin verdiği rahat ile ya da kötü niyetli arkadaşların bir takım seo oyunları ile onu yerinden düşürmesi an meselesi de olabilir.

    Dalgalanma üzerine gelen bir yer değiştirme durumuda olabilir fakat bu da bir zaman sonra o yere geleceğinin göstergesidir.

    Dediklerim tamamen birebir denediğim,başımdan geçen,test ettiğim durumlardan çıkardığım kişisel sonuçlardır.Bu hususta % 100 doğruluk payı içermez.
  • 10-01-2010, 02:31:06
    #31
    benim takip ettiğim bir kelime var ve o kelimede google kendi telif haklarından dolayı kapattığı ve girilince böyle bir site yok uyarısı verdiği siteyi 1.sırada çıkarırken o kelimede sürekli güncel içerik giren ve backlink kasan diğer siteleri daha aşağıda çıkarıyor yani bazen böyle saçmalıklar oluyor.
  • 10-01-2010, 22:13:49
    #32
    Sitenin yaşı mı büyük? belki ondan kaynaklanabilir.
  • 11-01-2010, 01:33:22
    #33
    Üyeliği durduruldu
    OoO S.a SaYGiLar

    BiRiLeRi BeNDen Mi BaHSeDiYoR ACaBa KuLaGiM CiNLaDi SaNKi

    SiTe SUBaT aYiNDa 1 YaSiNa GiRiYoR
  • 11-01-2010, 01:44:33
    #34
    dizi izle güler gecerım. konuyu acan arkadas pm ile senın sıtenın adresını yolla. ılk3e gırmen ıcın ne yapman gerektıgını söyleyım
  • 11-01-2010, 20:08:51
    #35
    Üyeliği durduruldu
    edit
  • 11-01-2010, 20:16:30
    #36
    Üyeliği durduruldu
    Site Sahibi Zaten Açıklamış Ne Olduğunu Sidebar'da Bkz :

    Torpil Büyük Yerden Ağa Bişey Diyemeyiz