• 17-07-2026, 09:42:32
    #10
    edu gov gibi garip saçma backlinkler çöptür

    backlink sosyal medyadan alabilirsin , haber sitelerinden alabilirsin
  • 17-07-2026, 10:35:55
    #11
    Hocam aldığınız linkler kaliteli ve gerçekten doğru şekilde mi alındı
    Bir de google linkleri gördü mü?

    İşe yaramama nedeni mutlaka tespit edilir. Rekabet oranına da bağlı tabi ama işe yaramama durumu bence doğru değil. Tek taraflı bakmamak gerek. Her şey düzgün, iş linke kaldı ve yükselmiyorsa bir sorun vardır.
  • 17-07-2026, 10:44:17
    #12
    2 sorum olacak benim de Google un backlinki görme süresi ne kadar gsc ye yansıması veya. Ve mesela backlink etkisi gsc ye yansıdığında mı başlıyor yoksa performans verisi gibi geriden mi geliyor..
  • 17-07-2026, 12:18:19
    #13
    backlink çok işe yarıyor. Hatta tüm emeklerime rağmen yeni açılan bir domain benden üstte backlinklerine baktığımda PGN Backlink nasıl oluyor anlamıyorum.
  • 17-07-2026, 17:32:03
    #14
    Pavel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sevgili arkadaşlar son 5-6 aydır backlink aldığım hiçbir site yükselmedi. Bazı arkadaşlara sordum artık işe yaramadığını söylediler.
    Sizce öyle mi?
    Backlinkleri, forumdaki backlink paket satanlardan aldıysanız geçmiş olsun, onların %99 u çöp malesef + yarardan çok sitenize zarar verir.
    İçeriğinizle alakalı olan ve link çıkışı az olan sitelerden backlink alırsanız fayda eder.
  • Bugün, 00:08:52
    #15
    En iyisi sanırım
    Yarıyor.
  • Bugün, 00:17:16
    #16
    Protex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Backlinkleri, forumdaki backlink paket satanlardan aldıysanız geçmiş olsun, onların %99 u çöp malesef + yarardan çok sitenize zarar verir.
    İçeriğinizle alakalı olan ve link çıkışı az olan sitelerden backlink alırsanız fayda eder.
    Hem param gitmesin, hemde hılı yükseleyim diye paket alırsanız/aldıysanız/aldılarsa Malesef dediğiniz gibi. Backlink profesyonel bir stratejidir, google karşısında dengeli tutmak lazım. Tutmadığında da neler oluyor görebiliyoruz. Her aldığınız backlink paketi işe yaramaz değil, nereye? nasıl ? neden aldığınız önemlidir. Türkçe sitenize, İngilizce sitelerden backlink alırsanız? %10 luk bir ivme yakaltır, bu aldığınız sitenin değerlerine göre değişiklik gösterir.


    Backlink aldığınız sitenin yaşı, otoritesi, google tarafından görünürlüğü artık önemli O yüzden dikkat etmek gerekir.
  • Bugün, 00:34:32
    #17
    Evet yarıyor link aldığın siteye bağlı herşey.
    Bazen , link verdikten 15 dk sonra google'ın o linki görmesi ile sıralamaya oturduğunu gördüm.