• 11-03-2007, 09:18:34
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar Bu Sorumu Uzun Süredir Sitemap Kullananlara Yöneltiyorum.Ben Hiç Sitemap Kullanmadım.Ama Elimdeki Domainin İçeriğini Komple Değiştirdiğim İçin Sitemap Kullanmak İstedim.Msn de Bi Kaç Kişiye Sordum Sitemap'tan Memnun Kalmadıklarını Belirttiler(Bende Sonuç Alacağımı Pek Sanmıyorum)

    Bilgi:
    -Sitem Full Seo Uyumlu
    -Alan Adım Yaklaşık 1 Yaşında
    -Sitem Online Oyun Sitesi İdi,Bi Kaç Gün Önce Video Sitesine Çevirdim,Haliyle Google'da Oyun İndex'leri Hala Duruyor(Bu Yüzden Sitemap Kullanmak İstedim)

    Bu Konuda Görüşlerinizi Bekliyorum
  • 11-03-2007, 09:24:37
    #2
    Misafir
    yeni açtığım siteye sitemap yaparım vede faydasını çok gördüm ama site indexlendikten sonra sitemap yapan arkadaşlar hep daha kötü olduğunu söylüyorlar.
  • 11-03-2007, 09:30:45
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Bu İşin Sonu,Sitemapı Kaldır Sözüne Kadar Gidecek Sanırım Bende Pek Medet Ummuyorum
  • 11-03-2007, 09:40:30
    #4
    Üyeliği durduruldu
    sitemap, sitedeki tüm sayfalara botun ulaşmasını sağlar. eğer sitenizdeki sayfalar arasında linkleşmeler(bunu da şimdi buldum) varsa, sitemap'e gerek yok.

    sitemap'ten daha önemlisi, içeriğin belirgin olması(title-description-keyword-yazılanların uyumu)ve ziyaretçilerin iç sayfalarda dolaşması.o zaman, indexlemek için yarışır gibi davranıyor google. bir de, güncellemeler düzenli olmalı. bot her geldiğinde yenilik görüyorsa, gelişlerini sıklaştırıyor. pr felan da önemli değil. 1 yıllık sitemde indexlenmeyen sayfa varken, iki günlük siteye her gün geliyor ve indexliyor sayfaları.

    sitemap kullanınca, oyun sayfalarını hemen silmeyecektir. bot ziyaretlerinde o sayfaları göremeyince, yavaş yavaş silinecektir sayfalar.
  • 11-03-2007, 09:54:27
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Sağol testere

    1 dk. Önce Siteye Kod Ekledim.Herhangi Bir Arama Motoru Botu Girince Bana Mail Geliyor Otomatik Olarak ve Hemen 2 Google Botu Girişi Diye Mail Geldi.İnşallah Kısa Sürede İndexlenir Yeniden
  • 11-03-2007, 10:29:16
    #6
    Gmail

    ben sitemapten hiç yararlanamadım diyen birisi varsa ben bu işten anlamıyorum.

    Eger içerigini sürekli güncellemıyorsan var olani indexlettırmek istiyorsan sitemap tabi ki yararlıdır.Ne kadar bekleyecegin ise bilinmez
  • 11-03-2007, 11:00:52
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Sende Sağol H4k4n

    Tamamen Tamamladım Eklemeyi.Şuanda 20.118 Yazıyor.

    (Bu Arada Periot u 0.5 / Always Yaptım)
  • 11-03-2007, 13:12:25
    #8
    Eğer otomatik Güncellenen Yani php ile Yada Asp ile Yazdırdığın Sitemap varsa Emin ol Çok Aşırı Yararını Görürsün

    Ama Elle Yada Programla Yapılan xml ler Bir İş Görmüyor Onuda Bilmeni isterim


    http://www.yenibirforum.com/backendforums.php gibi Bişey Yararlı
  • 11-03-2007, 13:25:54
    #9
    Üyeliği durduruldu
    ben de sitemap kullanıyorum sitemde,memnunum valla hiç sorunum olmadı