• 27-02-2023, 01:36:40
    #10
    Bir sitemde deneme yaptım. En az 10 alt başlığı olan makalelerde bile index sorunu yaşanıyor. Manuel index aldırdıktan sonrada kendi yazdığım makaleler gibi sıralama almıyor malesef.
    Bence sıralamada yer vermek istemiyor.
  • 27-02-2023, 09:43:37
    #11
    Perfection adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar

    ChatGPT ile üretilen makaleler google tarafından anlaşılıyor mu ? Herhangi bir şekilde bu konuyu deneyimleyen arkadaşlardan görüş alabilirmiyim.

    Birde yazılan makaleleri bazı araçlar saptayabiliyormuş chatgpt ile yazıldığını bu araçları bilen arkadaşlar var ise paylaşırsa sevinirim.
    ChatGPT bence herhangi bir konuda bir insandan daha güzel içerik yazıyor. Google kaliteli içerik istemiyor mu? Evet istiyor buraya kadar ok. Kaliteli olduktan sonra ve ziyaretçi aradığını bulduktan sonra sorun yok. Ancak asıl sorun o değil. Kopya sorunu. Yapay zeka veritabanındaki bilgilere göre herkese aynı cevabı veriyor. Yani burada özgünlük olayı kayboluyor ve dolayısıyla spama giriyor. Bu nedenle benim şahsi görüşüm içerikten dolayı değil kopya olduğundan dolayı google ya öne çıkarmaz, indexlemez ya da yeni bir site iseniz direk sandboxa atar
  • 27-02-2023, 09:58:30
    #12
    Geleceği Kodluyoruz
    Dodobot isimli ve yapay zeka motorları ile çalışan bir makale botu geliştirdim. Buradan bakabilirsiniz. Bazı şeyleri test etmek için bu botu geliştirirken aynı başlık için onlarca kez içerik ürettim ve başlık aynı olmasına rağmen her defasında farklı kalıplarda, benzersiz içerikler sundu. Aynı şeyleri yazmadığı konusunda garanti verebilirim. Ayrıca eklediğim bir özellik sayesinde alt başlıklar üretiyor, ürettiği alt başlıkları h2 etiketi içine alıyor, konunun derinliği varsa alt başlıklarada alt başlık üretip h3 tagı içine alıyor.

    Güncel konular için şu an yeterli değil ama diğer bilgi içeren konularda çok başarılı.
  • 27-02-2023, 10:51:36
    #13
    Bilgi veren konularda sorun yoktur. İndexte alıyor, hitte alıyor. + seoya iyice uyumlu hale getirecek dokunuşlar yapıyorum
  • 27-02-2023, 10:56:52
    #14
    ben bile ilk görüşte anlıyorum google nasıl anlamasın.
  • 27-02-2023, 12:34:42
    #15
    Hocam yazdırın, kopya kontrol yaptırın, kopya kontrol %100 temiz çıkana değin devam edin, ardından paylaşın, hiç bir şey olmaz. Çoğu konu da denk geliyorum, sıralama da yükselmeler mi dersin, özgün içerikler ile hızlı indeksler mi dersin, sıkıntı yok.
  • 27-02-2023, 19:57:25
    #16
    yazılan metin kopya kontrolda çıkmıyor ama google anlıyor. özgün kendi yazdığım başlıklar güzel sıralamalar aldı fakat chatgpr ile yazılan sıralama almoyor ve site:ddd.com başlık şeklinde aratııtğında bile başlıklı içerik gelmiyor.
  • 27-02-2023, 23:21:17
    #17
    Hocam google geçenlerde bu konuda kısa bir blog yayınladı. Kısacası yapay zeka ile makale vs. oluşturabilirsiniz bizim açımızdan sorun yok, yeter ki doğru bilgiyi verin, spam yapmayın diyorlar.

    Söz konusu yazı
  • 27-02-2023, 23:33:04
    #18
    Kendi yazdığıma %95 insan yazmış, chatgpt'nin yazdığına %100 insan yazmış dedi