ıkı dkka durun yahu zaten bes kurussuz kaldık news spam bıtmeden az para kazanalım sonra ıstegınızı yapın
bu usttekı arkadasın yonetemı farklı bız ondan degılız masumuz
Olması gereken ( bana göre ) cctld domainlere yalnızca global aramalarda izin verilmesi. Bazı google makalelerinde kendileri zaten bunu belirtmiş. Ülke domaini işe başka bir ülkenin arama sonuçlarına etki edilemez diye. Ama bu Türkiyede işlemiyor. Website dili ile de alakalı olabilir.
.tr uzantılı pek çok domain de amerika, romanya, fransa gibi dillerde sıralamaya girmisligimiz var, açıkçası domainin önemi gün geçtikçe azalıyor diye düşünüyorum
Domainle alakalı değil hocam anahtar kelimelerin comları dolu olduğu için alıyorlar diğer uzantıları ve diğerlerine göre daha ucuz diye sanırım. Eski news muhabbeti yok demek ki newse düşmek için
Biz de sağda sola hava atıyorduk, googleda binlerce mühendis var diye, google news sistemini bile ele geçirmişler, tıklayınca kaçak bahis sitesine yönlendiriyor, adamlara helal olsun ama google'u hacklesen bu kadar zarar veremezdin herhalde.
Biz de yararlı içerik güncellemesi bekleyelim, sonuçta isçi olursan beklersin, patron olursan spamcılar gibi kuralları sen koyarsın
Htaccess'den google botları dışındaki veri merkezlerine 403 forbidden çıkartabilirsiniz. Ayrıca bu tarz siteleri kurmak aşırı basit google arama kalıpları site: *.edu.* şeklinde aratarak düşen domainleri bulup satın alarak tüm herkesin içeriğini çekerek otoriter domain olduğu için sektördeki çoğu siteyi sıralamadan yok etme şansınız var.