• 21-02-2022, 12:01:58
    #28
    KOZBA.NET
    moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba hocam spam ile olur mu bu iş
    Twitter da dahil
    Kaliteli içerik yazmak önemli.
    Sigma Kuralları diye de bir kelime yakaladım, bu kelimeye yönelik Ekşi'de konu açıldı.


    En iyi içerik bana ait olduğu için kullanıcı benim linkimi entry'sine dahil etti.
    Ekşi'den doğal ve ücretsiz bağlantı almış olduk.
  • 21-02-2022, 12:11:35
    #29
    KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben 2 kelime yakaladım, 2 kelimeden haftalardır günde +400 hit çekiyorum.
    Bunun bir ilerisi varsa da (ben gerçekten bilmiyorum) kimse anlatmaz üstat, çünkü trend ve yeni yeni trend olan kelimelerde rekabet yok, hit çok.
    Merhaba hocam, güzel video olmuş soru aklıma geldi yarıda durdurdum devam edeceğim Bulduğunuz trend kelime/başlıklara içerikleri, kullandığınız araçlarda ki yapay zeka ile mi içerik üretiyorsunuz yoksa kendiniz özgün mü yazıyor/yazdırıyorsunuz? Trend kelime yakalayalım ama ilgi alanımız olmadığı zaman içerik üretmekte sıkıntı. İçerik düzgün olmazsa yakaladığımız trend de bir işe yaramayacak sanırım.
  • 21-02-2022, 12:14:11
    #30
    KOZBA.NET
    Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba hocam, güzel video olmuş soru aklıma geldi yarıda durdurdum devam edeceğim Bulduğunuz trend kelime/başlıklara içerikleri, kullandığınız araçlarda ki yapay zeka ile mi içerik üretiyorsunuz yoksa kendiniz özgün mü yazıyor/yazdırıyorsunuz? Trend kelime yakalayalım ama ilgi alanımız olmadığı zaman içerik üretmekte sıkıntı. İçerik düzgün olmazsa yakaladığımız trend de bir işe yaramayacak sanırım.
    Hocam ben İngilizce siteme de Türkçe siteme de içerikleri kendim üretiyorum.
    Bazı içerikler için nadirde olsa forumdan bazı arkadaşlarla çalışıyoruz.
    İçeriklerin kaliteli olması çok önemli, bir önceki yorumda kaliteli içerik sayesinde ekşi'den aldığım bağlantı örneğini de verdim.
    Bağlantıyı bizim almamızın sebebi diğer tüm içeriklerin kopya olması.
  • 21-02-2022, 12:26:39
    #31
    gunceli takip etmek trendi erken yakalamaktır, önsezinizde güçlü ise şimdiden trendleri tahmin edebilirsiniz.
  • 21-02-2022, 12:47:50
    #32
    AEE
    Üyeliği durduruldu
    Güzel paylaşım ağzınıza elinize sağlık görüp yapıp teşekkür etmeyen nankörler inş hit çekemez
  • 21-02-2022, 13:35:53
    #33
    Trend adı üzerinde, artık meşhur olmuş bir kelime.
    Bunu meşhur olmadan bilmek imkansız gibi bir şey.
    Benim gördüğüm en kestrime yol; kamusal alanı takip etmek.
    Örneğin ABD için bi kamusal düzenleme haber vs varsa bununla ilgili tüm ayrıntıların yer aldığı içerikler üretirdim zamanında(İngilizce). Bu da hit getirdi belirli bir süre.
    Türkiye için örneğin; kur korumalı mevduat sistemi ile ilgili daha ilk dakikadan itibaren haber siteleri içerik üretmeye başlamıştı.
    Ancak bugün trend olan hep trend olacak diyemeyiz.
  • 21-02-2022, 14:23:40
    #34
    Ayrıca keywordtool io aranıyor
  • 21-02-2022, 14:25:18
    #35
    KOZBA.NET
    Tursturis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Var hocam var, gidip geliyor
    R10 boşuna moderatör yapmamış, Allah kazancını arttırsın
  • 21-02-2022, 14:46:56
    #36
    takip