İçerik güzel teşekkürler. Çok sayıda edu site datasına sahibim, dileyen arkadaşlara yardımcı olabilirim edu backlink konusunda.
Şimdi soru şu ki,
Siz benden tanıtım yazısı aldınız, daha sonra benim siteme edu gov backlink yolladınız.
Ee bende kıl adamım, ahrefs yada semrush backlink audit kurmuşum. Siteme gelen linkler haftalık mail geliyor bana.
Sonra ben sizin o yönlendirdiğiniz linkleri red etmişim.
Böylece bu senaryo çöp olmuş oluyor.
- Bu bir beyin fırtınasıdır. Mantığım tezi çürütüp, konu sahibini alt etmek değil.
Devam edelim..
Peki. Şimdi 3 ihtimal var. Ya site sahibi backlinki fark etmeyecek kadar bilgisiz olmalı, yada bilgisiz olup zamanı olmamalı, yada bilgi ve zamanı olup, parası olmadığı için semrush vs hesap alamaması. Buradan yırtarız bu vesileyle. Arkadaşın anlattığı yöntemde işe yarar.
Şimdi bu kadar anlattın hocam, umutlar kırıldı, ee biliyorsan sen anlat diyenlere önerim;
Öncelikli amaç nedir? Otoriteden beslenmek. Backlinkin mantığı bu değil mi? Evet. O halde gidip birilerinden tanıtım yazısı alıp, o tanıtım yazısına 2.bir masraf yapıp risk almak yerine yada riski aldık boşa çıktı diyelim, hemen şunu uyguluyoruz.
Hemmen wordpress, blogger, medium gibi bir paravandan site açıyoruz. Bu siteye lavanta içeriğini giriyoruz. Ardından hemen konu sahibi arkadaşın dediği işlemleri bu siteye uyguluyoruz.
Niye?
Çünki Wordpress, blogger, medium gibi alan adlarının otoritesi, emin olun hurriyet, milliyetten daha güçlü. Fakat şahsi önerim, buralara gireceğiniz içerik hem kaliteli, hem de kw zorluğu olarak 25 puanı geçmesin. Yoksa biraz uğraştırabilir.
iyi forumlar.
Bilgileri paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek okudum hepsini.Sizin dediğiniz mantıkta bende bu şekil yapıyorum faydasını da görüyorum.Aç bi paravan blogspot bas backlinki

fakat nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
örnek kelime de ve ayrıca zorluk derecesi çok yüksek kelimelerde 80 90 arası sıralamada dolaşan kelimeleri 15 20. sıralara kadar getiriyorum bigün bi bakıyorum 40 50. sıralarda geziyor bunu anlayamadım hiç backlink çalışması yapmayan ve site otoritesi olarak aşağı yukarı denk sayıldığımız hatta ve hatta benden kötü durumda olan siteler üstte yer alıyor bunu çözemedim

herşey backlinkde de bitmiyor gibi google ı iyi anlamak lazım