• 27-10-2021, 00:47:26
    #10
    Yeni sitenin news kaydı olmasına ragmen ana sayfa hala index almamış
    8 aylık site de index konusunda en ufak sorun yok.
  • 27-10-2021, 00:52:37
    #11
    Genel olarak kendi sitemde de bu durumu gözledim. Google siteyi 3,4 ay dengesiz indexliyor. Sonrasında ise düzenli indexlemeye başlıyor.
  • 27-10-2021, 00:57:02
    #12
    1 aylık sitem var google gibi getir yapmadan 5dk da index alıyor genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum
  • 27-10-2021, 01:05:22
    #13
    1 aylık sitem var google gibi getir yapmadan 5dk da index alıyor genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum
  • 27-10-2021, 01:16:38
    #14
    https://webtoolzone.com/online-ping-website-tool
    Buna benzer ping servislerini kullanmayı deneyin. Aylık 2.5 - 5 dolar arası özel ping servisi sağlayan bir site vardı da, aklıma gelmedi bir türlü.
    Edit: Sitelerin zaman dilimi, tarih ve zaman biçimi de çok önemli. Ayarlayabiliyorsanız zaman dilimini İstanbul'a göre, ayarlayamıyorsanız UTC +3:00 yapın. Saatler ileri ve/veya geri alındığında da takip edip ona göre ayarlama yapmalısınız.
  • 27-10-2021, 01:24:16
    #15
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    İndex sorunu coğu sitede var bence 10 gündür almıyor.
  • 27-10-2021, 10:39:08
    #16
    Hocam selamlar,

    Benim sitemde de aynı problem ile karşılaştım.
    Tam çözümü nedir bilmiyorum ancak ben 2 yol deniyordum. Hangisinden dolayı index almaya başladı bilmiyorum fakat sorun yavaş yavaş çözülüyor.
    Günlük olarak girdiğim makaleler indexlenmeye başladı. Eski sayfalarımdan ise hala index almayanlar var. Onlarda zamanla indexleniyor.

    İndex almayan sayfalarımın grafiğini de aşağıya bırakıyorum:

    https://www.hizliresim.com/dwd6dd7

    Peki bunu nasıl yaptım?

    1) Google news kaydının hızlı index aldırabileceğini duydum. R10 üzerindeki bir kullanıcından ücretli olarak Google news kaydı aldım siteye.
    3-4 gün içerisinde news kaydı onaylandı. Şu an sitem google news'e kayıtlı.

    2) Google search console menüsünde Site haritaları > gönderilen site haritaları > dizin kapsamını göster adımlarını takip edip hariç bırakılan sayfaları listeledim.
    Sonrasında tek tek sayfa url incele diyerek "dizine eklenmesini iste" ye tıkladım. Günde en fazla 10 istek gönderme sınırı olduğu için biraz yavaş kalıyor.


    Ben bu şekilde belki uzun belki zor yoldan bir çözüm buldum. Belki de bunlarla hiç bir alakası yoktur. Kendi kendine de çözülmüş olabilir.

    Umarım yararı olur ve index sorunları tamamen çözülür.

    Teşekkür ederim