Ben zaten bu servisi kullanıyorum fakat 2 gündür giremiyorum. Bu siteye saldıran en adi şerefsizdir. Saldıranlar Türk değildir bence, böyle bir adilik yapacak, helal süt emmemiş, kanı bozuk bir adam yoktur, bir ihtimal yabancılar yapıyordur. Saldıranların ip adresleri hangi ülkeye ait merak ettim. Eğer saldıran belliysede caydırmak için bizlerde birşeyler yapabiliriz.
Başarılarınızın devamını dilerim. Ayrıca çalışan herzaman kazanır.İsterse en kral ddos olsun, 1 hafta saldırır 2 hafta saldırır en fazla 3 ay saldırır, bu süre zarfında kendisi biter saldırı da biter, saldırıyı gören daha güçlü bir şekilde hizmetine devam eder. Sonuçta zeytech.net in hite ihtiyacı yok ki üye kaybı olsun. Çok güzel bir proje. Devamını dilerim.
Zeytech.net den Saldıranlara Sitem
327
●22.499
- 27-01-2009, 13:23:22Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Evet bende 2 gündür deniyorum fakat girmiyor.PoSeiDoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-01-2009, 15:56:55Yönetici onayı bekliyorŞerefsiz mi eksik.Gizlen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-01-2009, 16:17:02Saldıranlara köpek diyeceğim ama bu seferde köpeklere saygısızlık etmiş olurum.. Yatacak yerleri yok şerefs.zlerin...
- 29-01-2009, 09:57:09Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Yazik bizim insanimiza gelen zararin gene bizim insanlarimizdan gelmesi yazik. Bizim insanimizda cekememezlik cok yok bu site niye bu kadar iyi yapilmis neden yürüyor benim sitem daha az hit aliyor. Hemen sikayet edeyim yada saldiralimda düssün benim sitem ön plana ciksin. Düsüncesi cok var bizim insanimizda. Benim sitemdede insanlara biseyler sunuyorsun yorumlarla bir sürü küfür yiyorsun. Kendiniz daha iyisini yapip daha iyi yerlere gelin ozaman degilmi.
O kadar doktorlar bilim adamlari var neredeler yabanci devletlerde cünkü bu adamlari türkiyede bi sekilde harciyorlar. Adamlarda hakli harcandigi yerde neden dursun bosuna bosuna yapmadi herhalde okadar bilgiyi okumayi.
Bu gibi saldirilari yapanlara yaziklar olsun. Ama elden bisey gelmiyor devam etmekten bikmiyorlar.
hergün ziyaret ettiğim bir site, umarım bu saldırılar artık biter ve başarılı olursunuz çünki sizin gibi bukadar servisi bir arada veren site yok