3 hafta öncesine kadar yazıları girdikten hemen hemen 30-35dk sonra google sayfaları indexliyordu.Ama 3 haftadır hitlerde %500 düşüş var.Aynı zamanda kafada olduğum kelimelerde sitemi ilk 10 sayfa arasındada bulamıyorum.Sanırım google botları siteye uğramıyor,çünkü 2-3 gün önce yazdığım yazıları arattığımda google'de sonuç bulmuyor.Rss ile yazıları bizden çeken siteler çıkıyor.Bu sorun nedir ve nasıl halledilir.Yardımlarınızı bekliyorum.
Site adres: Silik10.com
Google Yaktın Yıktın Bizi
9
●1.236
- 18-11-2008, 02:55:21Üyeliği durduruldu
- 18-11-2008, 10:43:18Sizin tam durumunuzu bilemem ancak, buna benzer bir durum ile karşılaştım. Sürekli c/p içerik eklenen bir sitem vardı. 2-3 hafta çok iyi gitmesine rağmen bir anda tüm sıralamalar gitti ve henüz herhangi bir çözüm bulamadım içeriği değiştirdim sadece. Herhangi bir gelişme olmadı. Böyle bir durum oluşmuş olabilir. Geçmiş olsun.
- 18-11-2008, 10:57:31Üyeliği durdurulduSite full original içerik c/p değil yani.Ne yapmak lazım yaa delirecem.
- 18-11-2008, 11:05:06Üyeliği durdurulduSandbox'ta olmadığını bende biliyorum,filtreye takıldık diyelim.Nasıl kurtuluruz bu filtreden?
- 15-01-2009, 02:44:21Üyeliği durdurulduarkadaslar google semantic sistemine geçiyor anlamsal sorgulama ve cevaplama girdiğiniz içeriği 2 karşıt şekilde yazın soru soran suruya cevap veren. soruların içerisine kelimelerinizi girin. semantic sistem googlenin başlangıc adımları.
ileride tamamen siteler uzerinde etkisi olacak.
saygılarımlar - 15-01-2009, 02:56:45Üyeliği durduruldugoogle nin bu sisteme geçtiği ile ilgili elinizde herhangi bir kaynak varmıdır?Semantik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-01-2009, 03:07:12Üyeliği durduruldukaynak var. ***** sitem uzerinde deniyorum ve ilerliyorum bende ilk zamanlar hayret ettim.
site denemeniz için bir yontem vereceğim.
siteniz içerisinde bir soru yapın özgun olsun içerisinde kelimelerini dosyeyin.
sitenize yaptığınız soruya cevap yapın özgun olsun. içerisine kelimelerinizi doseyin.
sonrasında title cevapınızı ve sorrunuzu yayınlayın.
sonuçlar şaşırtıcı ve gelecek vaat ediyor. : )
- Saygılarımla