Lisanslı vB'si olup filtreye takılan ?
20
●1.594
- 10-08-2008, 19:37:13Arkadaşlar ufak çapta bir araştırma yaptım ne kadar doğrudur bilemeyeceğim ama ufak bir anket yapalım burada. İncelediğim lisanslı vB sitelerde Her ne kadar backlink spam veya title ve desc lerde tekrar olsada filtreye takılmamışlar. acaba sorun bizde mi yoksa vB'ye ayrıcalık mı tanıyor google ?
- 11-08-2008, 00:46:02Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım

Google vBulletin ile iletişime geçip lisanslı site lisanssız sitemi soruyor
Böyle bir mantık olabilir mi yav? - 11-08-2008, 00:46:03Üyeliği durduruldugOogle bir forumun lisanslı olup olmadığını mı araştıracak? Gülerim
- 11-08-2008, 02:48:46tamamda google neden bunları görmiyor o zaman göz göre göre adamlar spam yapıyor mantığı nerden kurdunuz diyorsunuz genelde vb sitelerde bu tip birşeye rastladım ordan kurdum bağlantıyı... birde arkadaşlar cümlemi doğru okuyup yorum yazalım. burada lisanssız vbler filtreye takılıyor diye birşey demedim.
- 11-08-2008, 02:58:35dünyada yüzlerce hatta binlerce lisanslı yazılım var, senin dediğin; "google bunlarla işbirliğimi yapıyor?" vB ile kıyaslama yapmanda ap ayrı bir mevzu zaten anlamak mümkün değilSCouNDReL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google tarafından baktığında bundan ne gibi bir çıkarı olabilir? böyle birşey yok, gelen cevapların böyle olmasıda gayet normal.
- 11-08-2008, 03:03:12ben böyle birşey var demedim zaten var mı diye tartışıyoruz dedim. neden gocunupta hemen defans geliyor ki ? evet saçma, bana da saçma gelmiyor değil ama google'ın ne yaptığını sen mi biliyorsun ben mi ? tabiki hiç birimiz. asıl saçma olan özgün içerikli spamla ilişkisi olmayan sitelerin filtreye girmesi.
