• 11-05-2008, 21:01:37
    #1
    Merhaba arkadaşlar pagerank sitelerinde sorgulamalarda farklılık gösterdiği biliniyor peki bunun farkı nedir ?





    Örnek olarak kendi sitemi sorguladım 2 sonuç var ve birisi Pagerank 0 diğer pagerank 2. Bunun anlamı nedir ?
  • 11-05-2008, 21:41:03
    #2
    Üyeliği durduruldu
    nerde sorguladın link yolla bizde deneyelim bari ne çıkacak
  • 11-05-2008, 21:43:35
    #3
    Buyur burdan sorgula
  • 16-05-2008, 03:34:02
    #4
    Hocam GoogLe heSapinda Bi ayar var www Seklindemi YokSa dire http://örnek.com Diemi Googlede AyarLama Yaptin Ondan oLabilir..
  • 16-05-2008, 14:24:36
    #5
    Orada bildiğim kadarı ile www. eki aslında bir subdomaindir. Yani google hxxp://www.sizin-siteniz.com ile hxxp://sizin-siteniz.com adreslerini ayrı domain gibi görüyor.
    Biz genelde ikisini de aynı temelde kullanan dns ve hosting sistemleri kullanıyoruz.
    Baştaki www. world wide web e açık olan subdomain şeklinde kullanılıyor.
    Yani hxxp://www indexi ile http:// indexi farklı algılanıyor.

    Bu şekilde olunca da sen eğer linklerini hxxp://site-adi.com diye alırsan pagerank değeri o şekilde atanıyor, yok hxxp://www.site-adi.com diye backlink alırsan pagerank linkin hedefine atanır.

    Burada yönlendirmeler rol oynuyor galiba. Yani bazı sitelerin hosting panellerinde hxxp://domain ve hxxp://www.domain birbirine yönlendiriliyor ya da bu dns panellerinden gerçekleştiriliyor. Bu durumda bunlardan birinin aldığın pagerank diğerine de yansıyor. Ama böyle olmayan durumlarda birinin pageranki diğerinden farklı olabiliyor hatta biri PR4 iken diğeri PR0 olabiliyor.

    Sonuçta iki sayfada aynı olduğuna göre bir tanesine güzel bir pagerank değeri kazandırsanız yeter. İkisinin de aynı derecede olması çok da bir şey değiştirmez. sonuçta kendi sayfalarınız arasında bir yarış vermiyorsunuz hedefiniz diğer sayfaların üzerinde listelenmek.

    saygılar
  • 26-05-2008, 18:01:36
    #6
    peki siteden link çıkışı oldugu zaman, pagerank2 olan siteden mi çıkmış oluyor pagerank0 olandan mı?

    hangisi oldugunu hostu açarken verilmiş domainin önadında; www olup, olmadıgından mı anlayacağız?