<div> <h1><strong><em> <a href="http://www.bomoyun.com" title="balon patlatma" rel="dofollow" target="_blank">balon patlatma</a> </em></strong></h1></div>bu şekılde eklemesını ıstedım lakın google target="_blank" sevmıyor dıyıp kaldırmış.
Bu konuda duşuncenız nedır bu turlu (kendı sıteme)sıteye daha mı faydalı olur yoksa benım verdığım kod mu daha faydalı olur?.
<h1><strong><em> <a href="http://www.bomoyun.com" title="balon patlatma" rel="dofollow" >balon patlatma</a> </em></strong></h1>ayrıca dun gece eklettığım lınkın etkısı ne zaman başlar.
Ayrıca verdığım lınkın wmaracın da sorguladığımda sıte adı ve anahtar kelıme olarak === http://www.bomoyun.com/balon-patlatma.html
bu lınkım çıkıyor ana sıte lınkı yerıne dırek oyunun lınkı ıle değıştırmelı mıyım?
5 sıteye daha lınk vermek uzere anlastım onları 1 er gun arayla mı yoksa bır gunde mı eklettırmelıyım_?
Tavsıye yorumları beklıyorum.