Merhaba arkadaşlar. Google maps harita kaydınızı yapıyorum. Fiyat 500 TL. Nakliyat ve servisler 750 TL. Ödemeyi peşin alıyorum maalesef. Harita açtırıp alınmıyor. Spam kayıt vs problemsiz yapılır.
Not: Elimde spam açılmış haritalar var sürekli çalışıyorum. Kanıt isteyen arkadaşlar için çalışmalarımı gösterebilirim.
Haritalar açılır teslim edilir. Teslim edildikten sonra garantili değildir. Askı yerse kurtarmak için yardımcı olabilirim. Yardımcı olmam tamamen sizin bana olan davranışınıza bağlıdır.
Google Maps Harita Kaydı Yapılır.
10
●662
- 24-03-2022, 19:51:25Hayırlı olsun mesajım bulunsun ara ara soruyorlar yönlendiririm.
- 24-03-2022, 19:53:25Teşekkür ederim. Tabii ki bekliyorumArtStoreUqur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-03-2022, 20:14:48Ödemeyi bir bir olacaksa açıp teslim ederim. Ama 10 adeti açıp teslim et paranı al olacaksa yapamam. Profilimdeki WhatsApp hattından ulaşırsanız yardımcı olabilirim fiyattaCoDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
