Selam. Emin değilim, bende ilk olarak Ağlar kısmını kontrol etmenizi önerirdim ama arkadaşlar önermiş sonuç alamamışsınız. Yanlış hatırlamıyorsam. Anahtar kelimelerinizin genişliğiyle alakalıydı o kısım. Eğer geniş eşleşmeli anahtar kelimeler kullanıyorsanız paralel anahtar kelimelere otomatik gösterim yaptığı için onları "diğer" kısmında kategoriliyor.
Test amaçlı bir kampanya açıp şunu deneyebilir misiniz?
Kampanyayı açtıktan sonra: Kampanya ayarları/Teklif verme/Teklif stratejisini değiştir/(en altta) veya doğrudan bir teklif stratejisi seçin diyip Manuel TBM seçin.
Sonra sol panelden anahtar kelimelere gelip anahtar kelimelerinizi öncelikle "Tam Eşleşme" şekline getirin. Sonrasında aynı alanda Maks. TBM sütunun altında anahtar kelimelerinize manuel olarak tıklama maliyeti girin.*
*Yaptığımız işlemde anahtar kelimelerinize manuel olarak siz teklif vereceksiniz hep en üste çıkmaya oynayacak anahtar kelimeleriniz ve sadece ilgili anahtar kelimeler arama yapıldığında gösterim sağlayacak.
uzman arkadaşlara iki soru
12
●268
- 02-05-2025, 16:23:18hocam vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim, siz ücretli optimizasyon yapıyor musunuz, sizce maksimum tıklama hedeflemek mi mantıklı yoksa dönüşüm sayısını en üst düzeye çıkar demek mi mantıklı, var olan kampanyamızda 12 anahtar kelime var ve sıralı eşleme kullanıyorum alakalı aramalarıda hedefleyebilmek adına.Denayz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-05-2025, 23:54:49Maksimum tıklamayı kullanmıyorum, önermiyorum da.FalluJah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer hesapta dönüşüm (örn: e-ticaret ise satış dönüşümü) varsa veya hesaba data eklediyseniz dönüşüm kampanyalarını kullanabilirsiniz. Eğer yoksa manuel tbm kullanıp manuel olarak anahtar kelime tekliflerini girebilirsiniz. Hedef çok tık değil kaliteli tık almak olsun.