Merhabalar.
Orta düzey tekile sahip haber sitem var. Eklediğim haberleri ekledikten hemen sonra Facebook ve twitter'da paylaşıyorum. Birnevi o içeriğin %70lik kısmı facebooktan geliyor. Bu güne kadar php koduyla haber tarihi 5 gün önce olan sayfalarda adsense reklamı gösterilmesini sağlıyordum. Fakat kayıp olan organik %30luk kısmı değerlendirmek istiyorum. Aynı şekilde php ile sadece google'dan gelen ziyaretçiye adsense reklamlarını göstersem bir problem olur mu? Adsense yetkilisi sayfayı incelerken hani bu sayfadaki reklamlar diyip banlayabilir mi?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparlarsa daha iyi olacaktır. Bence olmaz vb. yorumlar beni pek aydınlatmayacak açıkçası.
Teşekkürler.
Sadece Google'dan gelen ziyaretçiye reklam göstermek
2
●455
- 28-02-2013, 10:11:59banlayamaz tabikide reklam kodunu sadece google dan hit gelince koyarsın
phpde $_SERVER['HTTP_REFERER'] kodu bildigim kadarıyla gelinen sayfanın url ini alıyor.
gerisi sana kalmış ister preg match ile google yazısını arat.ister www.google yazısını arat var ise reklam kodunu basarsın