Adwordsle Siteye Çekilen Ziyaretçi Adsense'ten banlatır mı?
8
●784
- 12-11-2007, 15:40:53Bir kaç konu içinde sormuştum fakat net bir cevap alamadım, konu açmaya karar verdim. Bazı arkadaşlar adwords yüzünden adsense'ten banlandım diye konu açmışlardı, orada sordum site içeriğinle alakası olmayan bir kelime ile mi hit çektin diye fakat cevap alamadım. Şimdi ben site içeriğimle uyumlu bir kelimeden adwordse reklam vermek istiyorum, sitemde adsense de mevcut fakat hesabımı da riske atmak istemiyorum, kesin bir cevap vericek veya yorum yapacak , yol gösterecek birileri var mı acaba. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.
- 12-11-2007, 16:02:31daha önce aynı şekilde 3 - 4 ay kullandım. Yabancı içerikli oyun siteme online games vs. gibi kelimelerden adwords la hit çekiyordum. Aynı adsense hesabını hala kullanıyorum. Ben içerikle ilgili kelimelerden hit çekmiştim. Alakasız kelimelerden çekersen problem olabilir.
- 12-11-2007, 18:37:50site mfa değil, deniycem bakalım, başka bu şekilde kullanan var mı?
- 12-11-2007, 20:40:09Adsense nedir?
Adsense programı temelde bir ürünü satmak yada tanıtımını yapmak için reklam veren şirket/kuruluş/organizasyon/firmaların reklamlarını sitelerde veya google arama sonuçlarında yayınlayarak reklam verene müşteri bulmaya yarayan şu an için internetteki en büyük reklam programının adıdır.
Sen adword ile sitene ziyaretçi buluyorsun.
Buldugun ziyaretçiyede reklamlarını göstertmenin bir sakıncası yok.
Ama burada birazda niyet önemli. pahalı kelimelere yönelik bir siten olursa {forex, student load, cancer ...) buraya adwords ile ziyaretçi çekersen seni banlarlar. - 13-11-2007, 13:28:33anladım radmin saol, tık başı .20 ile 1.5 arası alıyorum, pahalı bir kelime midir bu? sitem mfa değil, baya bi içeriği var.
- 13-11-2007, 16:45:05Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.ben bu yüzden banlanmıştım.bu yüzden tavsiye etmem.
- 21-11-2007, 13:13:55topraker99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle