Alıntı
Farklı pencerede açılan google reklamı
15
●1.606
- 18-03-2007, 23:59:15
- 19-03-2007, 00:10:33Yakından tanıdığım bir abime Adsense personeli reklamları koyacağı şekil ve biçim üzerinde önerilerde bulunuyor. Hatta yasak olarak bildiğin içerikle bütünleşen reklamı, bizzat o personelin önerdiğini söylemişti. Ben yasak deyince söylemişti. Google gösterim ve kaliteye önem veriyor bu kaçınılmaz.
- 19-03-2007, 02:04:36arkadaşlar bahsettiğim farklı pencere kodunu yerleştiren site çok yüksek hite sahip değil tahminimce günlğük tekil hiti 20-30 bin arasındadır. Dediğim gibi kodu inceledim kendileri yapmamış google tarafından verilmiş bir kod.
Ve işin ilginci bu siteyi aylardır biliyorum bu reklam aylardır orda sadece daha önce ilgimi çekmemişti. Yani bu bir kural ihlali olsa bu kadar süre anlayamazmı google.
Adamlar popup pencereye koymuş reklamı ve tıklanınca farklı bir sayfa açılıyor. Bizi sebepsiz yere atan google bunu görmüyor mu sizce ? - 19-03-2007, 02:07:12Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.hangi site bakalımda bizde ne demek istediğini anlayalım
ben şahsen anlamadım ne dediğini kafamda birmilyon sorun aynı anda çözüm bulmayı bekliyo kusura bakma
siteye baktıktan sonra yorum yapmak daha sağlıklı olur
farklı sayfada açılan google reklamları anlaşma yapılan gösterimi yüksek siteler için geçerlidir ayrıca - 19-03-2007, 02:11:01İşte arkadaşlar meşur kod bu.
alın bi htm dosyasına kaydedin deneyin.
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-xxxxxxxxxxxxx";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
google_ad_format = "468x60_as_new";
google_ad_type = "text_image";
google_ad_channel ="5981145016";
google_color_border = "295BB2";
google_color_bg = "24498F";
google_color_link = "FFFFCC";
google_color_text = "CAF99B";
google_color_url = "E6E6E6";
//--></script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>