• 13-07-2023, 15:33:48
    #10
    KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam otomatik yerleşimi seç. Ve en düşük gösterimi seç.
    Tek denemediğim Google un Hintli ceosunun kız kardeşine aşk mektubu yazmak hocam
    Ertaş adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ortada bug bulunmuyor,
    Reklamları kaldırığınız ve yeni reklam birimi eklediğiniz için kaynaklanıyor.

    Çözümü;
    Sadece hit alan içeriğe ilgili reklam kodunu ekleyin. (hit almayan içeriklerde reklamları kaldırın)
    1 ay içerisinde kesin olumlu sonuçlanır
    Yeni reklam birimi ekledim en başta sonra eski en eski birimi kullandim yine aynısını oldu en son oto reklam denedim o da aynı yani her şeyi denedim bu bir bug

    @mavikral;hocam reklam kaldırmadan form yolladım öyle de gitti hata yine aynısını yaptı bu değişik bir şey diğer hesaplara da kısıtlama geldi kalktı dahanonce 2019 2020 de bu sorumsuz Google un bir hatası
  • 14-07-2023, 08:55:24
    #11
    Kategori Moderatörü
    @Mosoko; aynı durumda olan bir sitem vardı 2 haftadır reklamları kaldırmıştım başka adsenseden pinsizden onaya yolladım onay alamadım. Sonra 1 reklam ekleyeyim dedim yeni kod oluşturup ekledim gelmedi sanırım tesadüf tamamen.
  • 16-07-2023, 00:24:24
    #12
    Reklamları kaldırınca %99 kısıt kalkıyor ama aktif edince %99 geri geliyor. Bu yıllardır böyle. En sağlıklısı reklamların aktif kalması ve organik olarak trafiğin gelmesiyle, kısıtlamanın kalkması.
  • 16-07-2023, 00:29:03
    #13
    SrdL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @Mosoko; aynı durumda olan bir sitem vardı 2 haftadır reklamları kaldırmıştım başka adsenseden pinsizden onaya yolladım onay alamadım. Sonra 1 reklam ekleyeyim dedim yeni kod oluşturup ekledim gelmedi sanırım tesadüf tamamen.
    Eski hesaptan siteyi kaldırsak yeni hesabın onay alma şansı artar mı sizce?
  • 16-07-2023, 00:34:22
    #14
    Reklamları kaldırdığınız için sağlıklı denetleme yapamıyor ve o yüzden başınıza bu geliyor reklamları kaldırmadan adsensenin kısıtlamayı kendiliğinden kaldırmasını beklerseniz sorun çözülecektir. Ortalama 1-2 hafta içinde kısıtlama kalkıyor zaten anormal bir durum söz konusu değilse bu bende hep böyle olmuştur hiç bir sorunda yaşamadım bu zamana kadar.