• 21-01-2008, 00:30:35
    Üyeliği durduruldu
    bu yöntem tarih oldu.

    peki ya buna benzer başka yöntemler varmı ?
  • 08-02-2008, 18:40:31
    Üyeliği durduruldu
    Tarih oldu evette yinede saolasın zaten geçen yıl yazılmış tabiki tarih olacak
  • 08-02-2008, 18:49:46
    keşke bu konuyu önceden görseydm hesabım banlandı bile
  • 08-02-2008, 23:51:02
    Üyeliği durduruldu
    yaw ikide bir bu konuyu kim hortlatıyo yaa
  • 19-02-2008, 21:08:49
    Üyeliği durduruldu
    tahirgenctog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yaw ikide bir bu konuyu kim hortlatıyo yaa
    Al bir hortta benden Konuyu uzun zaman banlı olduğum için görememiştim. Yeni çözümleri bekliyoruz. Haberdar olan buraya yazarsa çok iyi olur.
  • 21-02-2008, 16:45:24
    Misafir
    konu hortlasın tabi çözüm çok iyi ancak google buna nasıl bakacak o önemli..kullanan ve sorun yaşamayan arkadaşlar varmı?
  • 26-03-2008, 22:18:51
    Hocam hakkaten okadar yer gezdim ne bu bilgiyi verene rastladım nede bu kodu verene!şimdi daha iyi anlıyorum neden bu siteye herkesi almıyolar
  • 29-03-2008, 07:24:58
    Üyeliği durduruldu
    Şimdi şuna bir açıklık getirelim. Evet bir kişi bir reklama arka arkaya tıkladığı zaman google o sitenin hesabını hemen kapatmıyor. Şöyle ki; diyelim ki bir web sitesini günlük ortalama 50 - 70 kişi ziyaret ediyor. Bu ziyaretler sonucunda ortalama olarak günlük 4 - 5 defa reklama tıklanıyor. Birisi gelip sitede defalarca reklama tıkladığında google ilk olarak size bir mail yolluyor reklama birden fazla tıklandı diye. Buna göre siz de bu maile cevap yazabilirsiniz istek dışı oluyor diye. Google kuralları arasında buna açıklık getirilmiş. Eğer tıklayan kişinin IP numarasını biliyorsanız google a bu numarayı belirterek yolluyorsunuz ve o IP no dan siteye girildiğinde reklam gözükmüyor. Yani herşey önceden düşünülmüş. Ayrıca şu da olabilir; mesela ben şimdi bu sitede bir google reklamı gördüm ilgimi çekti ve tıklayıp ziyaret ettim. Bir kaç dakika sonra başka bir sayfada başka bir reklam daha dikkatimi çekti onu da ziyaret ettim. Bütün bunlar doğal ve olabilecek durumlar.
  • 08-04-2008, 23:34:49
    google banlamak istedikten sonra her türlü banlar ve paranın üstüne de yatar.

    Google sizce tek lokasyona tek tık reklam projesini gerçekleştiremeyecek kadar beceriksiz mi ? Hayır.

    O da işine geleni yapıyor.