Geçen aylarda bazı forum konularında sıkça sorulan bir soru vardı bu soru şuydu.
Bilgisayarımızda birden fazla google adsense hesabı kontrolü yapabilirmiyiz ?
Ve bu sorunun cevabı herkes tarafından sadece bazı Paranoyalara dayalı olarak veriliyordu.Genelde cevaplar şu yöndeydi.''Evet Banlanabilirsiniz,Google için bir koz olabilir,daha önce girdiğiniz bir ad hesabı banlandıysa aynı bilgisayardan girmeyin'' gibi klişe sözler söyleniyordu.Hatta ben bir blogda yayınladığım bir makalede kendim bile bunun bir risk taşıyacağını belirtmiştim.
Hataa kendim 3 hesabımın ikisini REMOTE DESKTOP birinide bir internet kafeden kontrol ediyordum.Bunun büyük risk olduğunu düşünüyordum çünkü.
Ancak ben bu işten sıkılmıştım.Çünkü Remoteye giriş yapmak yada kafe köşelerinde takılmak beni inanılmaz sıkmıştı.Geçen ay bir hesabımında banlanması sonucu kullandığım remoteyide artık kullanamayacağım için Hesaplarımı Daha Önce panele girilmiş ve hatta banlanmış bir hesabıma girdiğim Kendi Bilgisayarımdan Kontrol etme kararı aldım.
Ve 3 google adsense hesabımıda Kasım ayında Kendi pc'mden kontrol ettim.Bunun sonucusunda sağlıklı bir şekilde Kasım ayı ve Aralık ayı sonunda Ödememi aldım.Yani ortalama 60 gündür Firefox tarayıcım ile sürekli olarak 3 hesabımıda kontrol ediyorum.Ve 2 kez ödeme almama rağmen herhangi bir ban ile karşılaşmadım.
Ben artık Bu Klişe ve paranoyak cevapların hiçbirşey ifade etmediğini Kesinlikle Bir Bilgisayarınızdan İstediğiniz kadar hesabı Kontrol edebileceğinizi ve hatta daha önce banlanmış olmasına rağmen kontrol edebileceğinizi ve bunun hiçbir sorun yaratmayacağını düşünenlerden ve uygulayanlardanım.
Saygılar ******.
Google adsense : Bir Çok İnsanın Kafasına Takılan Soruyu Test ettim
50
●9.457
- 30-01-2007, 22:51:55Üyeliği durduruldu5 dakika arayla baktığı zaman banlanma olasılığı yüksek,çünkü büyük ihtimalle aynı ip den bağlandı,cookie leri de temizlemedi.
Ancak Google ın hard disk numarası aldığı şeklinde efsaneler,Jupla'nın testi ile asılsız çıktı.
Artık banlanan hesabımın üstüne bir hesap daha açabilirim o zaman aynı PC den,gerçekten içim rahatladı