Adsense'den Nasıl Kazanacağız? Yok mu yol gösteren :)
12
●854
- 06-09-2022, 22:43:15Fatih hocam sanırım bir sektörü düzgün seçemiyoruz. 20 30 tane sağlam makale ile ilk sayfaya gelirsin günde 100-200 hitle 10 tıklama alır en kötü 10 euro kazanırsın diyorlar ama işte o sektörleri biz bulamıyoruz. genel yemek cilt bakım sağlık vs gittiğimiz için de kalabalıkta kayboluyoruz.
- 06-09-2022, 22:46:493 ayda ulaştığım hit. Günlük kazanç 40 lira. İçerik Türkçe. Sıfır backlink, sıfır tanıtım yazısı. Sadece içerik. Toplam 100 tane konu var. Ancak konularımın hepsini ben yazdım, sallamasyon değil. 200 kelime de olsa 500 kelimede olsa kullanıcıya bilgi veren net yazılar. Minimum 300 kelime yazmak için gereksiz cümleler yok. Demem o ki istikrar önemli. Sıkılmadan içerik üretebileceğiniz alanlara girin herkes tbm si yüksek diye kredi finans sitesi açacak değil. Özellikle başlangıç seviyesindeyseniz ilgi alanınıza göre site oluşturun.

- 06-09-2022, 22:51:34ben 20 yıldır netden para kazanıyorum,bunun yarısındada adsense den kazandım.benim gördügüm kadarıyla bu konuda ülkemizdeki en önemli sorun,sabırsızlık... Fekeli ninde belirttigi gibi yüzlerce kişi tanıdım burada.adam gidip bi konuda görüyor işte günde 1-2k tl para kazananları ve gaza geliyor.bakıyorum,güzelde iş çıkaranlar oluyor mesela.ama 2-3 ay sonra bu kişilerin büyük çogunlugu siteyi ya kapatmış ya satmış oluyor.1 haftada,site günlük 100-150 tl dahi getirmiyor diye sızlanıp,işine yararsa sana satayım diye bana gelenler oldu.abi biraz zaman geçsin,emek harca,varsa para harca bi site otursun,gelişsin yani 1 haftada,1 ayda zengin olamadım diye kapatıp gitmeyin.ya hiç girmeyin,yada sonuna kadar ugraşın yani...
ayrıca bişey daha belirtmek istiyorum ; başlık bence hatalı.adsenseden nasıl kazanırım yerine,siteye nasıl içerikle ilgili trafik/hit çekebilirim demek daha dogru bence.adsense olmak zorunda degil,biçok farklı sektörde,biçok farklı reklam firması olabilir bu.eger siteye düzgün hit geliyorsa,o bi şekilde paraya çevrilir zaten.yeter ki elde düzgün hitli bi site olsun.(site ile ilgili/düzgün hitden kastım şu ; ücretli satılan hitlerden gidip almakdan bahsetmiyorum.içeriginizle gerçekten ilgilendigi için gelen,sitede dolaşıp istedigini alan bi kitleden bahsediyorum.) adsenseden nasıl kazanırım sorusunu,siteye nasıl ziyaretci çekerim olarak degiştirmek bana göre daha dogru bi soru olacaktır.
şimdi bi sitemi hatırladım mesela,hiti vardı ama adsenseden banlandı.aynı adsense hesabındaki bi sitede denemeler yapıyordum,ayda 100-120$ getiren bu domain arada kaynadı
adsense işi iptal olunca,içerikte/sitede ufak tefek düzenlemeler yaptım ve cpa ya yönelik bi site oldu.oturmuş,site ile ilgilenen düzgün bi hiti vardı zaten.adsensede ayda ortalama 100$ getiren bu site,cpa ile ayda 600$ altına düşmedi 7-8 ay boyunca.şimdi çöp oldu malasef,benim hatam yüzünden.tam siteler bu şekilde güzel güzel kazanırken şahsi bi sorun yüzünden tüm işleri bırakıp eve kapandım.2 yıl boyunca sadece film izleyip,oyun oynadım.haliyle bu güzelim siteler yavaş yavaş eriyip,çöp oldu.

adsense işi iptal olunca,içerikte/sitede ufak tefek düzenlemeler yaptım ve cpa ya yönelik bi site oldu.oturmuş,site ile ilgilenen düzgün bi hiti vardı zaten.adsensede ayda ortalama 100$ getiren bu site,cpa ile ayda 600$ altına düşmedi 7-8 ay boyunca.şimdi çöp oldu malasef,benim hatam yüzünden.tam siteler bu şekilde güzel güzel kazanırken şahsi bi sorun yüzünden tüm işleri bırakıp eve kapandım.2 yıl boyunca sadece film izleyip,oyun oynadım.haliyle bu güzelim siteler yavaş yavaş eriyip,çöp oldu.