• 02-07-2022, 17:04:43
    #10
    Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    o konuda da bir tavsiye vereyim isterseniz.
    forumda reklam yerleşimi konusunda hizmet veren birkaç arkadaşla çalıştım. en iyisi dedikleriyle de çalışmıştım. hiç bilginiz yoksa bu arkadaşlarla çalışın.

    fakat bir projeyi en iyi sahibi tanır. bu arkadaşların hiç biri benden sıcak nokta raporu almadan kalıp bilgilerle iş teslim etti. ben kendi bildiğimi uyguladığımda daha çok gelir elde ettim. onlar bu işi daha iyi biliyor. ama projemi ben daha iyi tanıyorum. yine de hizmet alıp görmek lazım.
    Aslında çok iyi olur. Bana önerebileceğiniz arkadaşı söylerseniz sevinirim.
  • 02-07-2022, 17:07:34
    #11
    Üyeliği durduruldu
    hocam tavsiyem önceki mesajın tamamıydı. forumda bu işi yapan birkaç kişi var bir tane seo yerleşim talebi konusu açın trade yüksek üyelerle görüşün.
    öncesinde yedek alın. en az 1 aylık deneme çalıştırın adsense üzerinde. aldığınız hizmetin ziyaretçinize ne kadar uyduğunu görürsünüz. genelde bu hizmeti sitenize bakarak adsense politikalarına uyarlayarak veriyorlar. tek metrik bu değil. sıcak nokta analizi yapmadan reklam yerleşimi yapılmasını doğru bulmuyorum. hangi içeriğinizin neresi çok görüntüleniyor bunu gördükten sonra o alanlara reklam yerleştirmeniz daha yerinde olur. yandex metrika gibi ölçüm araçlarından faydalanmak lazım.
    landcopper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aslında çok iyi olur. Bana önerebileceğiniz arkadaşı söylerseniz sevinirim.
  • 02-07-2022, 17:10:36
    #12
    Aynı hitle 1.5 2k tl alan bir sitem var. Bencr normal daha fazlası pek mümkün değil tbmler malum sabit olmuyor.
  • 02-07-2022, 17:53:24
    #13
    Üyeliği durduruldu

    günde ortalama 5.3k ile alınan ödeme

    veriye dayalı tahminleri incelerken "benimki böyle" yerine "potansiyeli böyle" demek daha faydalıdır hocam. muhalefet olan çok malum. bilen yapar bilmeyen konuşur. yanlış yönlendirme ve yanlış hizmet verme konusunda çığır açmış çok üye var. siz verimli çalışmaya devam edin elinizdeki hit ile 2x yine kazanabilirsiniz. 3x de olur 4x de.

    önceki dönemler:


    tekrar belirteyim; maaş ve askerlik gibi içerikler üreten bir proje. günde ortalama 5-6k tekil. kazançlar artmaya devam ediyor. bana kalırsa projeniz potansiyelinde değil.