• 14-11-2006, 21:05:18
    #1
    buraya gelip bazı vatandaşlar, yok hile yapmadım, yok ben süt gibiyimdir diye laflar ediyorlar.bu arkadaşlara bir fikir vereyim, neden atıldıklarıyla ilgili.geçenlerde mp3 sitelerinden birine yaptım.demin de ***'a yaptım.çok da zevkli oluyor.olayı örnekle anlatayım:

    ***'un sahibi, sitelerden birine yerleştirdiği trojan, virüs, spayware herneyse bir programla kişinin bilgisayarındaki explorer'ı kontrolü altına alır.homepage değişmez mesela.bundan kurtuluş için format gerekir.sonra bu program sayesinde ***'un sahibi, **** gibi tamamen hileyle dolu, tamamen dolandırıcılık örneği olan sitesine zorla insanları sokar.bunu nasıl yapar?virüsü yemiş bilgisayarda hangi siteye girerseniz girin, otomatik olarak **** açılmaktadır.bu sitede de kanser reklamı çıkaran **** sahibi, bu işten para kazanır.peki sonra ne olur?kafede iki dakika msnde muhabbet edeyim, bir de r10a bakayım diyen benim gibi birisi, r10a girmeye çalışırken yanda reklam çıkar, kaldırmaya çalışır başaramaz.sonra bakar ki virüs var, temizlemeye çalışır, olmaz.sonra ne yapar?mailini açar, adsense-tr'ye bir mail atar(adsense sitesinde var bu başvuru şekli) ve der ki, şu sitede şöyle hile yapılıyor, banlayınız.onlar da iki üç gün içinde çok güzel bir şekilde banlayıp, bana teşekkür mesajı yollarlar.ben de mutlu olurum.

    not:bu aralar mp3 sitelerine gıcık oluyorum.müyaptan tırstıkları için linkleri kaldırıyorlar ve download linki diye alakasız sitelere yolluyorlar veya "sitemizde mp3 bulunmamaktır" gibi canımı sıkan mesajlar yazıyorlar.kardeşim, mp3 download ettirmiyorsan, kapat siteni.yoksa da benden tırs ve adsense reklamı yayınlama.kapattırırım, hiç affetmem, söyliyim.

    ayrıca şu hafta geçsin, spam sitelerin şikayetine de başlıyorum.google'da böyle bir şikayet şekli olduğunu yeni öğrendim.ben bi tarafımı yırtıp, içerik yapıcam diye aylarca uğraşırken, spamle para kazandırmamaya kararlıyım.en azından adsense'den.

    bu söylediklerimi beğenmeyenler varsa guatamala amerikan üssü komutanına mail atınız.
  • 14-11-2006, 21:09:42
    #2
    güzel anlakmışsın fakat böyle konularda lütfen site adresi ile konu açmayınız. Dedigin gibi rahatsız verici bir durum varsa isteyen googleye bildirebilir..
  • 14-11-2006, 22:04:28
    #3
    bundan 2 sene önce netle ilk tanışmam zamanımda o zamanlar cahıldım ıe kullanıyodum bı turızm sıtesıne girdim
    ıngılızce ama türk sitesiydi
    pislik herifler ansayfanızı kendı sıtelerı yapıyordu
    buda yetmezmiş gibi hangı sayfaya giderseniz gidin altta kendı adsense reklamları cıkıyordu pisliklerin
    bari hile yapıyosun milletin asabını bozma
  • 15-11-2006, 01:08:49
    #4
    çok güzel anlatmışsın fakat dostum bana spami açıklar mısın ben çok dürüts bi webmasterimde böyle şeyler gelsin istemiyorum başıma.Ayrıca çok da mütevaziyim.Açıklama için teşekkürler...
  • 15-11-2006, 01:40:02
    #5
    Üyeliği durduruldu
    trt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    guatamala
    Guantanamo ??
  • 15-11-2006, 02:12:59
    #6
    Üyeliği durduruldu
    ya sana katılmamak elde değil. işin kötü yanı bu dediğin insanlar bu tür şeyler yapmaktan bıkmıyorda ve bizden daha çok kazanıyorlar durum böyle olunca şerefinle iş yapamıyorsun. ben diyelim uğraştım didindim bi sağlık sitesi açtım, diğer herif 1 günlük uğraşla kıytırık bi site açıyor. mp3 sitesinden paso hileli hit yolluyor ve benden daha çok para alıyor. durum böyle olunca benim asabım çok bozluyor. mesala bu forumlarda var bi arkdaş. mp3 sitesi var. harbide güzel bi mp3 sitesi. ama içi full reklam dolu. hepside lüx hotel reklamları. tık başına 1 dolar aıyordur herhalde. iframe içine iframe yapıyor. ha şimdi bu adam ban yicek mi yicek. ama ban yemeden önce para alırsa ben kendi emeğime üzülürüm. darılmaca kızmaca yok ama durum böyle.
  • 15-11-2006, 03:06:55
    #7
    Üyeliği durduruldu
    evet arkadaşlar dedikleriniz doru ama insanoğlu para hırsıyla yapmayacağı şey kalmıyo hilede bunların arasında...
  • 15-11-2006, 03:14:18
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Yap sende bir mp3 sitesi?
    Öde aylık min 150$ makina parasi. ??? Saglik sitesinden daha az emek harcarsin belki mp3 sitesine.
  • 15-11-2006, 03:15:39
    #9
    bu şikayet edenler yeterince tatmin olabiliyorlarmı acaba?olamıyorlarsa ben daha çok tatmin edebilirim
    şikayet edenler sitelerini yazabilirlermi bakalım ne kadar dürüstler.