• 26-08-2020, 10:46:22
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar 1 hafta önce henüz 2 haftalık sitem reddedilmişti. Bu sabah bir Google çalışanı mail attı. Mail içeriği şu şekilde;

    "Adım ******* ve Google için çalışıyorum. Yüksek potansiyele sahip olduğunu düşündüğümüz yayıncılarla çalışıyorum çünkü sizinki gibi sitelerin Google'da gerçek anlamda büyüme gösterdiğini gördük.

    Lütfen hızlı arama için müsait olduğunuzda bana bildirin.

    Teşekkür ederim "

    İlk fake mail sandım ancak mail sonu google.com du bu yüzden gerçek olduğu fark ettim. Geri dönüş yaparak başvuru yapmama rağmen reddedildiğimi söyledim. Ve bana 2 dakika sonra tekrar dönerek, sitemi manuel olarak onayladığını söyledi. Adsenseye bir girdim gerçekten onaylanmış.

    İlk defa böyle bir şey yaşıyorum
  • 26-08-2020, 10:48:32
    #2
    merhaba hayırlısı olsun, site adresinizi paylaşmanız mümkünmü?
  • 26-08-2020, 10:49:14
    #3
    Dolandırıcılar yüzünden gerçek Google personeli arasa adama etmediğimiz küfür kalmayacak 😄
  • 26-08-2020, 10:52:32
    #5
    site ne üzerine ki 2 haftada büyüme göstermiş?
  • 26-08-2020, 10:54:56
    #6
    Üyeliği durduruldu
    depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    site ne üzerine ki 2 haftada büyüme göstermiş?
    işin garip tarafı içerisinde 10 tane makale bile yok
  • 26-08-2020, 10:55:29
    #7
    vay anasını...
  • 26-08-2020, 11:15:27
    #8
    Crenna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    işin garip tarafı içerisinde 10 tane makale bile yok
    gelen mail adresi nedir? benim de bir mail atmam gerekiyor eğer no reply mail değilse
  • 26-08-2020, 11:17:24
    #9