
adsense alma
10
●936
- 24-04-2015, 00:10:00arkadaşlar adsense alma scripti falan mevcutmudur? bu adsense çakalları nasıl oluyorda bu kadar çok hesap satıyor
bir kere forum dışından almıştım reklam kodu ekler eklemez hesap ban yemişti bunun bir nedeni varmıdır? siteyle ilgili bir sıkıntı değil adword reklamları için tehlike oluşturuyor falan yazıyordu ve reklam kodu ekleyince sabahına site banlanıyordu adsense hesabı almamda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ? örneğin adsense onayı alan scriptleri vsvs. varsa ilgilenebilirim
- 24-04-2015, 00:15:12ahmetcem96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-04-2015, 00:26:09valla hocam nasıl yapıyorlar tam bilmiyorum fakat hesapların kısa sürede patladığı kesin. adamlar açıyor hindistan'da site o ülkenin adam akıllı politikası yok. direk onaylanıyor adsense. sonra forumlarda 3-5 dolara satıyorlar.
- 24-04-2015, 18:40:12Whynex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-04-2015, 20:03:56wordpress.com'a gir ordan bi blog aç ama elinde 10-20 özgün makale olsun , sonra ücretsiz 15 günlük premium denemesine gel onaysız para çekilemeyecek bir banka hesabı ile aktifleştir o zaman sana ücretsiz bir domain ekleme hakkı verecek aldığın blogu bir alan adına bağla kodların çalışmasıda mümkün olacak wp panelindeki sıradan basit bir temayı kur, sonra bi sitemaps ekle 10 makalelerini ogün yayınla mapini google toolsdan tanıt indexlenmelerini bekle günde 1 içerikte gir 6.gün konuların tamamı indexlenmediyse kendin manuel google gibi getir yap sonra adsense başvuru yolla o arada günde 1 içeriğe devam et ilk başvurun abul edilcek reklam kodlarını ekle sonra 2. onayı bekle oda 3-5 günde gelir sonra onaylı adsense'ni istediğin sitede kullan ama kulladığın site ban yemeye müsait içerik barındırıyorsa kısa sürede kapanır.
Not: -denedim sistem çalışıyor, tahminimce google sunucu kalitesinede bakıyor wp bilindik olduğu için onayı hızlı veriyor.
- başvuru aşamasında kullanacağın gmail hesabıda eski onaylı bir hesap olursa daha etkili olacağını düşünüyorum yani 5 gün önce açıp adsense başvurusu yapınca google bi düşünüyor - 24-04-2015, 20:11:38
- 24-04-2015, 20:32:16SaLeh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle