Yetkili ağızdan açıklama Neden Onaylanmıyor
48
●2.685
- 10-07-2014, 10:00:26valla şunu söylim elimde bir kaç tane site var onlarla alamıyorum 50 yakın hitli site ile 1 sene içinde 5 farklı isim ve adreste hesap aldım bence o adamda sorun var hesaplarda banlanmadı en son hesabıda 1 hafta once aldım o 50 hıte yakın olan siteylede ilgilenmiyorum bile yani
- 10-07-2014, 10:22:40Hikaye, neden mi? 8K tamamen organik sitelerden biri 2 kere reddedildi. Aksilik ya sitede en ufak bir kopya olmadığı gibi yine TAMAMEN KULLANICIYA DEĞERLİ BİLGİ SUNAN bir site idi.
Bununla birlikte, günlük hiti 100-150 olan başka bir site de anında onay aldı
- 10-07-2014, 11:22:38Bence hit önemli ve önemli olmak zorunda. İlk sitemi açtığımda yeni olduğu için hiti yoktu ve kabul edilmedi, sitede değişiklik yapmadım ve hit gelmeye başlayınca tekrar başvuru yaptım onaylandı. Google'nin işine geldiği gibi davrandığını kabul etmeliyiz çünkü kendi çıkarlarını gözetmeli diye düşünüyorum.
- 10-07-2014, 12:20:44Üyeliği durdurulduÖnceden farklımıydı bilmiyorum ama, ironi.org diye bir domain aldım, wordpress kurdum, 1-2 şey paylaşıp başvuru yaptım hiç hit yoktu şak diye onaylandı 2-3 gün içinde.
- 10-07-2014, 15:44:28Arkadaşlar adsens ile ilgilenmiyorum lakin şunu söylemek isteyecem.
Google bir algoritma üzerine kurulmuş yani insanlar googlede ellerinde mause ile ve bir ekran ile sitemi onaylıyor zannediyorsunuz.
)
Yani çok saçma bir şey söylemiş o google çalışanı arkadaş.
insanlar sadece bazı yerlerde olaylara manuel mudahale ediyorlar onun haricince manuel bir mudahale söz konusu bile değil.
bu nasıl oluyor