Ben 7 ay boyunca başvurdum 10'u da geçmiştir hep politikalarla uyumlu değil diyordu sonra webmaster sitesinden bir arkadaş dedi ki sitendeki konuları tek tek düzenle üşenme videoların hepsini kaldır çok fazla resim olanların resimlerini sil ve her konunun içeriğini komple sil tamamı özgün olacak şekilde en az 100 kelime dolaylarında yaz işlemler bittiği gün başvur kabul edilirsin dedi ve 1000 tane konu vardı baştan sona hepsini üşenmeden düzenledim günlerce tamamını özgünleştirdim başlık içerik resimler, linkleri kopya resimleri yazıları sildim kendim yazdım resimleri kendim upload ettim bitince başvurdum 3 gün sonra kabul edildim ÇOK ŞÜKÜR 1 buçuk yıldır kullanıyorum.
Cevap gelmiş arkadaşlar, Yine kabul edilmemişim.
(Bu arada bu konuyu şuan 70 misafir okuyor yazıyor ilgimi çekti konuyu açtığımdan beri acayip bi şekilde ziyaretçi sayısı fazla ? )
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:06:34 -->-> Daha önceki mesaj 00:57:20 --
http://www.erkekgozuyle.com/wp-conte...-cesitleri.jpg
şu fotoğraf ve benzerlerinden dolayı red edilebilirsiniz bayan vücutları yayınlamak yasak özellikle göğüs görünen tahrik edici fotoğraf pozları bikiniler falan filan