Merhaba arkadaşlar.
Godaddy'de kayıtlı 26 Mayıs 2010 da düşecek olan domain'im mevcuttur. Ben domainimi ne kadar sürede uzatmazsam düşer ?
27 Mayıs 2010'da düşer mi ? Yoksa tanıdığı bir ek süre varmı ? Ayrıca Godaddy domain'in kayıtlı olduğu mail adresime , domain'iniz düşecektir vs gibi bir uyarı mail'i gönderiyor mu ?
Bu sorularımı yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler...
Godaddy'deki Düşecek Olan Domain'im Hak.
6
●2.335
- 24-03-2010, 16:30:49Düşmeden önce 2 3 kere mail gönderiyor belli aralıklarla.Domaini 26 Mayıstan sonrada yenileyebilirsiniz ama süre uzadıkça bu yenileme miktarıda bununla paralel olarak artıyor.Domain 64 gün civarı bir süre sonra düşüyor bu sürenin sonuna doğru domain godaddy auctions ta açık arttırmaya çıkıyor .Açık arttırmanın bitişi sizin domainin düşmesinden yaklaşık 1 hafta öncesine denk geliyor.Domain açık arttırmada satılsa dahi yenileme ücretinin çok fazlasıda olsa bir miktar ödeyerek domaini geri alabilirsiniz.
- 24-03-2010, 17:38:18Hiçbir yerden süresi bittiği gibi düşmez genelde söylediğim süre kadar sonra düşüyor.Örneğin 23 mart ta kaydettiğim domain seneye 23 mart + 64 veya 66 gün arası bir süre sonunda düşer. Başka yerden kayıt etmek istiyorsan transfer etmeyi dene.Düşüp tekrar almayı beklersen 60 küsür gün domain parkta yatar ve sen kullanamazsın.
- 22-05-2017, 01:55:01hocam merhaba, şu anda bir domainim süresi doldu ve açık arttırmaya düşmüş.duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
42 lira diyor ama sadece teklif verebiliyorum. Şimdi almak için, sürenin dolmasını mı beklemeliyim? 9 days filan diyor ve domaini kesinlikle kaybetmek istemiyorum. - 22-05-2017, 01:59:40Kendi domain panelinize girip expiration domains gibi bir bölüm var orayı kontrol edin. 42 liradan fazla fiyat çıkabilir.Sâ'fî adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Team viewer bilgilerinizi yollarsanız kontrol edebiliriz.