• 16-09-2005, 13:11:49
    #1
    goldmail.us
    mywebmail.us
    jobsguide.us
    casinopage.org
    smsnet.info
    best100.us

    Şöle bi araştırma yaptım, bunlar boşda ark.lar

    Bi kaç tanede kendime buldum
  • 17-09-2005, 14:38:02
    #2
    Üyeliği durduruldu
    www.mynet.info

    alan rep vermeden geçmesin
  • 17-09-2005, 14:42:23
    #3
    iceFire adlı üyeden alıntı:
    www.mynet.info

    alan rep vermeden geçmesin
    Galiba sen whois.sc'den bakmışsın. Nu alan adı alınalı yıllar olmuş. Whois.sc doğru göstermiyor. Ayrıca mynet.info hikayesi bu forumda yazıldı.

    RAP MAP yok sana.

    Domain ID23749-LRMS
    Domain Name:MYNET.INFO
    Created On:31-Jul-2001 13:22:30 UTC
    Last Updated On:02-Mar-2002 19:13:58 UTC
    Expiration Date:31-Jul-2006 13:22:30 UTC
    Trademark Name:tongyangsecurities
    Trademark Date:1995-12-19
    Trademark Country:KR
    Trademark Number:41-0029920-00-00
    Sponsoring Registrar:R158-LRMS
    Status:ACTIVE
    Status:OK
    Registrant ID:C43257-LRMS
    Registrant Name:Kim Su-Kang
    Registrant Organization:tongyangsecurities
    Registrant Street1:Tongyang Securities OnlineBusiness, Yo-uido-dong, Yongdungpo-gu
    Registrant City:Seoul
    Registrant Postal Code:150707
    Registrant Country:KR
    Registrant Phone:+82.237702250
    Registrant Email:webmaster@myasset.com
    Admin ID:C43259-LRMS
    Admin Name:Kim Su-Kang
    Admin Organization:tongyangsecurities
    Admin Street1:Tongyang Securities OnlineBusiness, Yo-uido-dong, Yongdungpo-gu
    Admin City:Seoul
    Admin Postal Code:150707
    Admin Country:KR
    Admin Phone:+82.237702250
    Admin Email:webmaster@myasset.com
    Billing ID:C43257-LRMS
    Billing Name:Kim Su-Kang
    Billing Organization:tongyangsecurities
    Billing Street1:Tongyang Securities OnlineBusiness, Yo-uido-dong, Yongdungpo-gu
    Billing City:Seoul
    Billing Postal Code:150707
    Billing Country:KR
    Billing Phone:+82.237702250
    Billing Email:webmaster@myasset.com
    Tech ID:C43261-LRMS
    Tech Name:Whois Co., Ltd.
    Tech Organization:Whois Co., Ltd.
    Tech Street1:2F Shinil Bldg, 143-39, Samsung-Dong, Kangnam-Gu
    Tech City:Seoul
    Tech Postal Code:135090
    Tech Country:KR
    Tech Phone:+82.25574259
    Tech Email:whois@whois.co.kr
  • 17-09-2005, 14:46:20
    #4
    Üyeliği durduruldu
    hmm whois.sc fıs
    başka önerebileceğiniz site var mı whois sorgusu için
    whois.sc gibi pratik olsun ama : ]
  • 17-09-2005, 15:00:57
    #5
    alacağın olsun iceFire hemen kayıt edeyim diye kredi yükledim alamadım Bu yüzden eksi puan verdim
  • 17-09-2005, 15:02:33
    #6
    iceFire adlı üyeden alıntı:
    hmm whois.sc fıs
    başka önerebileceğiniz site var mı whois sorgusu için
    whois.sc gibi pratik olsun ama : ]
    https://www.r10.net/showthread.php?t=1775
    adresine bir bak derim.
  • 17-09-2005, 15:03:23
    #7
    Üyeliği durduruldu
    ok teşekkürler..

    @kalyoncu canın sağolsun : ]
  • 17-09-2005, 15:19:27
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Whois.sc'nin sanirim info domainlere karsi bir sorunu var, yada whois serverlari umut vermeyi cok seviyor.
    http://www.whois.sc/service.info
  • 17-09-2005, 17:41:40
    #9
    .us ve .org domainler pek bir i$e yaramıyor