Domain Teklifi Acil Taktik
19
●1.034
- 29-09-2022, 16:08:03marka tescil de kategoriler olur, o kategorilerde hizmet vermiyoruz.GoldenBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-09-2022, 16:43:28Öncelikle comtr ise rahatlıkla alırlar ama siz onlardan önce marka tescili vs yaptıysanız alamazlar. Yorumlardan okuduğum kadarıyla belgesiz almışsınız dava açarlarsa önce domaini alırlar sonra da markamızı kötüledi derler akabinde de sizin domain için istediğiniz para için tehditten suçlarlar. Madem 5000 teklif edilmiş direk kabul edin başınızı ağrıtmaya değmez.
- 29-09-2022, 17:49:40Üyeliği durdurulduŞu alırlar diyenler neye dayanarak yazıyor çiziyor anlamadım.
İlgili markaya ait içerik renk benzerlik olur ise marka sahibi bunu avantaja çevirir davayı yapıştırır alır elinden. bunun dışında alamaz nereye alıyorlar eskidendi o alt yapı üst yapı değişti hep ilk gelen alır. - 29-09-2022, 18:21:05Hocam marka patent neye göre alınmıs baktınızmı ve firma logosu ürünü varmı marka patent alınsada ürünler modeller logo ve bılgıler aynı olmadıkça sorunsuz sekılde kullanın hocam gecen bır gıyım firmasi tehdit maili attı ne yaparsanız yapın dedım com.tr için yasal olarak hak sahibi sizsiniz
- 30-09-2022, 13:38:26Diyelimki xxx.com.tr ve karşı tarafın xxx olarak 23 nolu perde sektörü üzerine bir marka tescili var. Siz bu xxx.com.tr ile perde sektöründe hizmet veremezsiniz fakat mobilya, galeri, züccaciye gibi herhangi bir sektör üzerine bu alan adını kullanabilirsiniz. Kimse buna karışamaz ve sizden alamaz.