Domigon adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
com.tr uzantıda dahi kötü domain almayı becerebilenler var.
46
●4.302
- 16-09-2022, 07:35:04Aynen öyle.. 2 alan adı alıp değerlendirme konusu açana olumsuz bir şey yazın hemen alan adı uzmanı tecrübesi kazanıyor ve sizi beğenmiyor. Yorumunuz olumlu veya pohpohlama değilse dikkate alan yok, "dikkate alıyorum, eleştirilere açığım" diyen de nezaketen diyor işte.. Ha bir de olumlu yorum yaptıysanız siz de onun gözünde uzmansız, olumsuz yorumda ise forumda gezerken konuya denk gelen, konudan anlamayan, yorumu görmezden gelinecek negatif bir üye.
- 16-09-2022, 07:54:36tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleDomigon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman biz eğrisini doğrusunu söyleyelim, varsın kötü olalım da en azından bu konuyu, dikkate alınması gereken eleştirileri okuyan ve aydınlanma yaşayacak olan "bilinçli" birkaç kişi "bilinçlice" yatırım yapmaya çalışsın.
Kötü domain hem kendi ceplerine zarar, hem sektörün itibarına zarar.. - 16-09-2022, 08:02:18Com.tr de alınacak domain çoktan bitmişti insanlar hayal gücünü zorlayarak günlük konuştuğu kelimelerden domain üretmiş .
- 16-09-2022, 08:33:15Toplam 1 adet domain aldım
Bu konuyu okuyunca baktım hatta, daahboarda düşmüş.
İnsan heves ile çok acaip domainler alabiliyor, ancak yazdıklarınıza da sonuna kadar katılıyorum. - 16-09-2022, 08:40:59Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. Bir çok arkadaşımız domainlerini projelendiremeyecek bile.