• 13-10-2021, 16:52:47
    #10
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet garantisi yok ama araştırdığımda göre 2020 civarlarında dolandırmaya başlamışlar neden şimdiye kadar siteleri hala aktif ve herhangi bir şey satın alınıyor onu anlamadım ve domain çok değerli
    şu anda ne telefonları açıyorlar ne maillere cevap veriyorlar ne de destek biletlerine bakıyorlar. Yani garantisi yok hocam halen satış yapıyorlar çünkü kimden kazansak kardır diyorlar halen alışveriş yapanlar var buralardan bu yüzden.
  • 13-10-2021, 16:57:57
    #11
    Daha bugün kurtardım
  • 13-10-2021, 17:16:37
    #12
    AETERNUS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha bugün kurtardım
    Hocam nasıl kurtardığınızı anlatır mısınız
  • 13-10-2021, 17:21:57
    #13
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam nasıl kurtardığınızı anlatır mısınız
    burada anlatıyor hocam aynen dediklerini yapın.
    https://domaindeposu.com/haber/20/te...daki-domainler
    ama öncesinde domain whois bilgisinde wildwest domains yazması lazım. Yazmıyorsa geçmiş olsun
  • 13-10-2021, 17:27:19
    #14
    furkansrby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    burada anlatıyor hocam aynen dediklerini yapın.
    https://domaindeposu.com/haber/20/te...daki-domainler
    ama öncesinde domain whois bilgisinde wildwest domains yazması lazım. Yazmıyorsa geçmiş olsun
    Hocam yazıyor ama domainimi yönetmek için mail adresime teknoclouds doğrulama kodu gelmiyor ki
  • 13-10-2021, 17:34:14
    #15
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam yazıyor ama domainimi yönetmek için mail adresime teknoclouds doğrulama kodu gelmiyor ki
    hocam domain whois sizin adınıza mı şu an?
  • 13-10-2021, 17:38:33
    #16
    furkansrby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam domain whois sizin adınıza mı şu an?
    Hayır hocam çünkü mailim onaylanmadı çünkü mail adresime teknoclouds tarafından bana onay kodu gelmiyor sadece bu ekrana girebiliyorum
  • 13-10-2021, 17:40:45
    #17
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır hocam çünkü mailim onaylanmadı çünkü mail adresime teknoclouds tarafından bana onay kodu gelmiyor sadece bu ekrana girebiliyorum
    onaylanmasına gerek yok hocam eğer ki üye olurken yani domaini alırken kendi bilgilerinizi girdiyseniz (sallamadıysanız) telefon no vs. whois otomatik sizin adınıza olur. dediğim siteki adımları uygulayarak şansızınızı deneyin yüksek ihtimal alırsınız ama her şey olabilir.
  • 13-10-2021, 17:43:14
    #18
    furkansrby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    onaylanmasına gerek yok hocam eğer ki üye olurken yani domaini alırken kendi bilgilerinizi girdiyseniz (sallamadıysanız) telefon no vs. whois otomatik sizin adınıza olur. dediğim siteki adımları uygulayarak şansızınızı deneyin yüksek ihtimal alırsınız ama her şey olabilir.
    Herşeyi gerçek yazdım sallamadım who is bilgilerinde bana ait birşey yazmıyor